Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Είσαι τελειόφοιτος ή  πτυχιούχος Ιατρικής και θέλεις ΑΜΕΣΑ θέση ιατρικής ειδικότητας  στην Γερμανία. Χιλιάδες θέσεις σε περιμένουν !!

Τό μόνο που απαιτείται πέρα από το πτυχίο Ιατρικής για την Approbation είναι πιστοποιημένη γλωσσική επάρκεια επιπέδου Β2 στην Γερμανική Γλώσσα ( που παρέχει το πτυχίο Zertifikat B2 του GOETHE INSTITUT )

Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις για το Zertifikat B2 Goethe Institut για το 2010 ήταν πανελλαδικά περιπου 42% που σημαίνει ότι περιπου έξι στους δέκα ΔΕΝ έκαναν την σωστή επιλογή.

Μια λανθασμένη επιλογή που σημαίνει μήνες καθυστέρησης στους οποίους οι περιζήτητες θέσεις καταλαμβάνονται από τους ανταγωνιστές σας και μισθοί εργασίας μηνών χάνονται.

Κάτι που ασφαλώς δεν επιθυμείτε και κάτι που είναι στο χέρι σας να αποφύγετε !!


Πώς ??

Απλά εμπιστευόμενοι αυτούς που καθιέρωσαν τα ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ενήλικες !!

Με 25 συναπτά έτη διδασκαλίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ σε ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ είμαστε σε θέση να σου εγγυηθούμε ότι στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα  φθάνεις από ΑΡΧΑΡΙΟΣ σε επίπεδο Β2  !!!


Με τρόπο ευχάριστο, μεθοδικό, αποτελεσματικό που θα σε οδηγησει όχι απλά να πάρεις 100% και με την πρώτη το πτυχίο ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ή το αντίστοιχο score στο TEST DAF αλλά κυρίως να αγαπήσεις την Γερμανική Γλώσσα !!


Ρώτησε όποιον θέλεις !! Ενημερώσου, σύγκρινε αλλά πρίν αποφασίσεις τηλεφώνησε για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ στο
                       6 9 9 8 8 5 3 9 9 6