Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ !!!



Είσαι ενήλικος, πτυχιούχος, φοιτητής, επαγγελματίας και θέλεις σε ΕΞΙ μήνες με λιγότερες από ΕΚΑΤΟ  ώρες ιδιαίτερο μάθημα να φτάσεις από ΑΡΧΑΡΙΟΣ σε επίπεδο Β2 στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ??

Ψάχνεις όχι απλά ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ αλλά έναν ευχαριστο, μεθοδικό, αποτελεσματικό, δοκιμασμένο επί 25 χρόνια τρόπο να αγαπήσεις τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και να αντποκριθείς με άνεση σε οποιοδήποτε μεταπτυχιακό τμήμα στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  ?

Καί με κόστος 15 ευρώ / ώρα για τα διμελή τμήματα δηλαδή με συνολικό κόστος ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 1500 ευρώ ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ.

Τότε πρίν πάρεις την απόφαση σου ενημερώσου από αυτούς που καθιέρωσαν τα ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ στην Ελλάδα !!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μία από τις πολλές ιστορίες επιτυχίας !!!

Ο Παναγιώτης Μ., πτυχιουχος Ιατρικής Π.Α  αποφάσισε στις 26 Φεβρουαρίου 2011 διαβάζοντας το site αυτό να μας εμπιστευτεί και να ξεκινησει Γερμανικά μαζί μας !

Εχεις περιέργεια να μάθεις τι πέτυχε ?
Στο διάστημα Μαρτίου-Απριλίου-Μαίου-Ιουνίου δηλαδή σε 4 μόλις μήνες με ΔΥΟ μόνο δίωρα την εβδομάδα δηλαδή συνολικά με λιγότερο από 70 ώρες ιδιαίτερο μάθημα διαβάζει, γράφει, ακούει και μιλά σε επίπεδο Β1 με σκορ άνω του 80% στα αντίστοιχα TEST , έχοντας καλύψει ΟΛΗ την Γερμανική Γραμματική και λεξιλόγιο που ουσιαστικά καλύπτει και τις απαιτήσεις του επιπέδου Β2 !!

Εμείς δεν υποσχόμαστε ...ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ

Επί εικοσιπέντε συναπτά ετη !!

Με συνέπεια, υπευθυνότητα και προ πάντων ΑΓΑΠΗ για αυτό που κάνουμε !!

Ρωτήστε ΠΑΝΤΟΥ, ζητήστε να σας εξηγήσουν σε ΠΟΣΟ χρόνο και με ΤΙ κόστος θα φτάσετε από ΑΡΧΑΡΙΟΣ σε επίπεδο Β2  και κάντε σε εμας το τελευταίο σας τηλεφώνημα και θα σας αποδείξουμε ότι η δική μας μέθοδος δεν είναι απλά η βέλτιστη  και η τάχιστη  αλλά και η πλέον οικονομική !!
                      6 9 9 8 8 5 3 9 9 6 
Μην αφήσεις το καλοκαίρι σου αναξιοποιητο !!
Με τα ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ καλύπτεις οποιοδήποτε επίπεδο Β1 Β2 C1 C2 σε κλάσμα του χρόνου που φαντάζεσαι !
Προετοιμασία για να πετύχεις ΑΡΙΣΤΑ ( τέσσερα πεντάρια...) στο TEST DAF  !!!!
Μην διστάζεις....
Τηλεφώνησε μας στο 
                                   6 9 9 8 8 5 3 9 9 6