Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 !!

Για όσους τελειώνουν το Λύκειο τον Ιούνιο του 2019 και ΔΕΝ επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ελλάδα τότε η Γερμανία με την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ σπουδών και με κόστος διαμονής που σε πολλές περιπτώσεις είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ από το να σπουδάσει κανείς σε άλλη ελληνική πόλη , από εκείνη της μόνιμης κατοικίας του, τότε οι LernenDe είναι η ΒΕΛΤΙΣΤΗ επιλογή !

Ακόμη και να ΜΗΝ γνωρίζετε ΟΥΤΕ μία λέξη στα Γερμανικά, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ξεκινώντας ΑΚΟΜΗ και ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 να σας έχουμε ΕΤΟΙΜΟΥΣ για παρακολούθηση σε Γερμανικό Πανεπιστήμιο τον Οκτώβριο του 2019 !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ??? Κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ !!

ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν σας υποσχόμαστε επίπεδο C2 σε 3 μήνες , αλλά ένα επίπεδο μεταξύ Β2 - C1 ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το εγγυηθούμε !

Το επίπεδο αυτό που θα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ με εξετάσεις από το ΙΔΙΟ το Πανεπιστήμιο σας αρκεί να ξεκινήσετε και συνεχίζοντας τα μαθήματα σας ΕΙΤΕ με εμάς μέσω Skype ΕΙΤΕ στο Πανεπιστήμιο σταδιακά θα εγκλιματιστείτε ΑΠΟΛΥΤΑ !

Οι LernenDe μπορούν ΠΕΡΑ από την προετοιμασία σας στην γλώσσα να αναλάβουν με χρονοχρέωση και ΟΛΑ τα έγγραφα που χρειάζονται για την εγγραφή σας.

Εννοείται ότι αυτό το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ πρόγραμμα απευθύνεται σε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ - ΣΥΝΕΠΕΙΣ και ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ υποψήφιους φοιτητές !

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί μας και αργότερα με στόχο ΕΙΤΕ την εγγραφή σας σε ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ( σε όσα Παναεπιστήμια το δέχονται ) ΕΙΤΕ για το ακαδημαικό έτος 2020-21 οποτε οι LernenDe ΜΠΟΡΟΥΝ να σας εγγυηθούν επίπεδο C2
ή ΠΕΝΤΕ και στα ΤΕΣΣΕΡΑ TEILE του TEST DAF ( δηλαδή τέσσερα πεντάρια , δηλαδή ΑΡΙΣΤΑ και στα τέσσερα μέρη της εξέτασης ) κάτι που ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΆΣΣΕΙ ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και με ένα ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ εξασφαλίζει την εγγραφή σας ακόμη και σε περιζήτητες Πανεπιστημιακές Σχολές !

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με email μαζί μας στο

                          lernendegr@gmail.com
                    lernendegr@yahoo.gr