Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΔΩΡΕΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΔΩΡΕΑΝ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ !

ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όταν είσαι 35 χρόνια ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στα ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων για ενηλικες ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ανταποδώσεις την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου με μία ΜΕΓΑΛΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά !!

Όσοι ΝΕΟΙ ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ εγγραφούν από 15 έως και 31 Μαϊού 2019 στα ΘΕΡΙΝΑ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ μας τμήματα για ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE με στόχο την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut μετά από 3 ΜΗΝΕΣ δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2019 .... σε ΧΡΟΝΟ που φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΣ για πολλούς, αλλά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και ΡΟΥΤΙΝΑ για τους LernenDe.... αυτοί ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αυτοί οι ΝΕΟΙ ΑΡΧΑΡΙΟΙ σπουδαστές μας θα έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ SKYPE την δυνατότητα να αποκτήσουν το Zertifikat C1 του Goethe Institut ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!

ΝΑΙ !!!!  ΝΑΙ !!!! ΝΑΙ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ C1 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !!!

Χωρίς την καταβολή ούτε ενός cent !!

ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και μάλιστα όχι απλά σε μία τάξη Φροντιστηρίου ή για κάποιο διάστημα ΑΛΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ από τους LernenDe

Επαναλαμβάνουμε προς αποφυγή οιασδήποτε παρεξήγησης !

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυτή προσφορά αφορά ΜΟΝΟ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ σπουδαστές που θα ξεκινήσουν ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ μαζί μας τον Ιούνιο του 2019 και θα παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ μας πρόγραμμα των 2-4 μηνών με τις 80 διδακτικές ώρες που οδηγεί από το ΜΗΔΕΝ στο Β2 !!

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας μπορείτε να διαβάσετε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και την περιγραφή του ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟΥ αυτού προγράμματος ΚΑΙ τα διδακτρα του που ΠΡΟΣΟΧΗ είναι πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ από τα συνολικά δίδακτρα που θα έδινε κάποιος για να αποκτήσει σε ΔΥΟ ακαδημαικά έτη το Β2 σε ένα πολυμελές τμήμα Φροντιστηρίου !!!

Επομένως αν στο γεγονός ότι ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ - μολις 3 μηνες και μόλις σε 80 ώρες - μπορείτε να αποκτήσετε το Β2 σε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ εξασφαλίζετε στην συνέχεια ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΞΗ, ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ το C1 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας email στο

                     lernendegr@gmail.com