Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ 8 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ ! ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ Β2 ΜΕ 1200 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ !!!

Είπαμε ότι οι LernenDe ΔΕΝ προσφέρουν μόνο τα πλέον ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ αλλά και τα ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!

Μπορείτε ουσιαστικά σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα μέσω SKYPE και με ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ 1200 ευρώ ..... ΤΟ ΠΟΛΥ να αποκτήσετε το Zertifikat B2 του Goethe Institut ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στον μισό χρόνο από όσο θα χρειαζόσασταν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Φροντιστήριο ή με ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών !!

Μιλάμε για το ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ μας πρόγραμμα των 150 Δ.Ω με το οποίο σε ΚΛΕΙΣΤΟ GROUP ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΌΜΩΝ δηλαδή εσείς μαζί με ένα ακόμη άτομο της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ( ώστε να ταιριάζουν οι στόχοι, ο ρυθμός μάθησης και οι ώρες μαθημάτων )  να αποκτήσετε το ZERTIFIKAT B2 του GOETHE INSTITUT σε ΕΞΙ το πολύ ΜΗΝΕΣ κάνοντας ΔΥΟ φορές την εβδομάδα από 3 διδακτικές ώρες την φορά !!

Σκεφτείτε το !!

ΟΛΑ τα Φροντιστήρια σας προσφέρουν το Β1 σε ΟΚΤΩ μήνες κάνοντας δύο τρίωρα την εβδομάδα σε ΠΟΛΥΜΕΝΗ GROUP

Με τους LERNENDE αποκτάτε ΟΧΙ το Β1 ΑΛΛΑ το Β2 ( που θα απαιτούσε ΑΚΟΜΗ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ) κάνοντας τις ΙΔΙΕΣ ώρες ΑΛΛΑ ΔΥΟ μηνές ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Και το πιο σημαντικό !

ΟΧΙ σε πολυμελή τμήματα των 15 και 20 ατόμων αλλά σε κλειστό group των ΔΥΟ ατόμων, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σαν ιδιαίτερο μαθημα !

ΚΑΙ το πιο σημαντικό

ΜΕ 1200 ΕΥΡΏ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

Και λέμε ΤΟ ΠΟΛΥ επειδή αν είστε στοιχειωδώς επιμελής και κυρίως ΣΥΝΕΠΗΣ ( και δεν χάνετε μαθηματα ) τότε μπορείτε και στις 120 ΑΚΟΜΗ και στις 100 ώρες να αποκτήσετε το Β2 του GOETHE INSTITUT πληρώνοντας ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ακόμη και 800 ευρώ το άτομο ΣΕ ουσιαστικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ οι LERNENDE γίνονται ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ακόμη και από το πλέον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ στα ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Εννοείται ότι αν το πρόγραμμα σας ΔΕΝ επιτρέπει να κάνετε ΔΥΟ φορές από ΤΡΕΙΣ Δ.Ω μπορείτε να κάνετε ΔΥΟ φορές από ΔΥΟ Δ.Ω επιμηκύνοντας κατά λίγο τον απαιτούμενο χρόνο, που ΠΑΝΤΩΣ θα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ από οπουδήποτε αλλού !!

Ξανασκεφτείτε το !

Το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 150 .....το πολύ ώρες ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ δηλαδή ενετελώς αρχάρια-ος σε ΕΞΙ μήνες με δύο τρίωρα την εβδομάδα !!

Εννοείται ότι παρέχονται ΟΛΑ τα αναγκαία ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ) 

Τα χρήματα προ-καταβάλλονται ανά 10 διδακτικές ώρες επομένως μιλάμε για 15 ΤΟ ΠΟΛΥ δόσεις των 80 ευρώ το άτομο !!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο     lernendegr@gmail.com