Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

OI LERNENDE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ !!!

Εσείς που βρίσκεστε σε αυτό το Ιστολόγιο προφανώς ψάχνετε για γρηγορα Γερμανικα για ενηλικες 

Αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας και τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών μας θα μπορέσετε να διαπιστώσετε ότι οι χρόνοι σπουδών κοντά μας ακούγονται...... εξωπραγματικά σύντομοι !!

Και πολλοί αβασάνιστα θα πουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ για να είναι πραγματοποιήσιμοι !!

Αν όμως κάνετε τον κόπο να διαβάσετε κι άλλες αναρτήσεις προηγουμένων ετών θα δείτε ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις σπουδαστών μας που σε ΑΚΟΜΗ πιο σύντομο χρόνο από αυτον που περιγράφουμε στα προγράμματα σπουδών μας κατάφεραν να αποκτήσουν το Zertifikat B2 και το Zertifikat C1 του Goethe Institut !!

Μετά .... πραγματικά βαρεθήκαμε να κάνουμε νέες αναρτήσεις επιτυχόντων επειδή είναι τόσο πολλές και συχνές που ΔΕΝ θα είχε νόημα !!

Αν φυσικά ξεπεράσει κάποιος ή κάποια το ΡΕΚΟΡ της ιατρού κας Φιλιώ Μαρινέλη, που με 66 ημέρες φοίτησης κοντά μας και με 62 ώρες ιδιαίτερο μάθημα ξεκίνησε από το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ώς  ΑΡΧΑΡΙΑ 30 Αυγούστου και πήρε μετά από δύο μήνες στις 6 Νοεμβρίου το ZERTIFIKAT B2 του GOETHE INSTITUT με ΒΑΘΜΟ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ τότε θα σας ενημερώσουμε !!

Μέχρι τότε να γράφουμε απλά περιπτώσεις που παίρνουν το Β2 σε 4 και 5 μήνες ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ θα ήταν απλά βαρετό !!

Πάμε όμως να δούμε τον παράγοντα ΚΟΣΤΟΣ !!

Όταν κάποιοι βλέπουν τα προγράμματα μας και συγκεκριμένα το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ και το συνόλικο κόστος που είναι 3500 ευρώ για τοις 100 ώρες ΕΞΙΣΤΑΝΤΑΙ !!!!

Μα είστε ΣΟΒΑΡΟΙ ???

Σε περίοδο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ , σε περίοδο ΑΝΕΡΓΙΑΣ , σε περίοδο που ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΏ και με ΟΚΤΩ ΕΥΡΩ και με ΕΞΙ ευρώ εσείς ζητάτε ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ?!?!?!

Απάντηση...

ΜΗΝ βλέπετε τα δίδακτρα της μεμονωμένης ώρας

ΔΕΙΤΕ το ΣΥΝΟΛΟ και φυσικά και τον ΧΡΟΝΟ που σας ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ που ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ είναι ΧΡΗΜΑ

Ας πάρουμε την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση της κας Φιλιως Μαρινέλη

Εδωσε για 62 ώρες μάθημα με 35 ευρώ την ώρα 2170 ευρώ

ΝΑΙ !!

Αλλά ΠΗΡΕ σε ΔΥΟ μήνες και έξι μέρες , το ξαναλέμε ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ από το ΜΗΔΕΝ , όχι ένα απλό Β2 από τα πολλά που κυκλοφορούν , ΑΛΛΑ το ΚΟΡΥΦΑΙΟ και το ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ το ZERTIFIKAT B2 TOY GOETHE INSTITUT και μάλιστα με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ

Ένα πτυχίο που σε ένα άλλο Φροντιστήριο που κάνει ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ θα χρειαζόταν αν όχι ΔΥΟ χρόνια τουλάχιστον ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ μήνες ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Και ας συγκρίνουμε και τα κόστη 

Τα ΣΟΒΑΡΑ εξειδικευμένα Φροντιστήρια ζητούν για το πρώτο οκτάμηνο και για τα τρία επίπεδα Α1-Α2-Β1 το ποσό των 1500-1800 ευρώ ΚΑΙ για το δεύτερο οκτάμηνο που είναι το επίπεδο Β2 ζητούν από 1300 - 1600 ευρώ

ΣΕ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Κάντε το άθροισμα 

Το Β2 σε ένα ΣΟΒΑΡΟ Φροντιστήριο με ΔΥΟ ΕΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ κοστίζει από 2800 - 3400 ευρώ 

ΣΕ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ το ξαναλέμε

Όταν λοιπόν η κα Μαρινέλη πήρε σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ και έξι μέρες το Β2 με κόστος 2170 ευρώ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ σας ρωτάμε ευθέως ...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΚΡΙΒΟΣ ????

ΝΑΙ ΝΑΙ 

Η κα Μαρινέλη είναι η record woman και ασφαλώς ΔΕΝ ανήκει στο μέσο όρο !!

Αλλά δείτε το με τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ωρών που προβλέπει το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ μας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που είναι 100 ώρες

ΚΑΙ 3500 ευρώ να δώσει κανείς κάνοντας 100 ώρες με 35 ευρώ την ώρα ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ και να πάρει το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 4 με 6 μήνες στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ θα έχει πληρώσει ΤΑ ΙΔΙΑ που θα έδινε σε ένα ΣΟΒΑΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ Φροντιστήριο κάνοντας μάθημα ΔΥΟ ΟΚΤΑΜΗΝΑ μαζί με άλλα ΔΕΚΑ και ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ άτομα !!

Και λέμε στην χειρότερη επειδή ΣΠΑΝΙΑ κάποιος εξαντλεί και τις 100 ώρες 

Κατα ΜΕΣΟ ΟΡΟ στις 80 ώρες και με ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ 2800 δηλαδή ΟΣΟ θα έδινε στο ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ  αποκτά κανείς το Zerifikat B2 

Με ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ !!

Και ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Δεν έχουμε ΠΟΤΕ κάνει σύγκριση για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ μας σεβόμενοι ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ τους Συναδέλφους Φιλολόγους Γερμανικής και πιστεύοντας ότι ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ προσφέρουμε την ίδια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιότητα !

Συνοπτικά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ότι ΑΚΟΜΗ και ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΑΣ πρόγραμμα είμαστε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ με τα σοβαρά Φροντιστήρια !

Σκεφτείτε το πόσο ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ είμαστε στα υπόλοιπα μας προγράμματα που ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλυθο σύνδεσμο 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το email μας

                    lernendegr@gmail.com