Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ !!


Το να αποφασίσει κάποιος και να πει μαθαινω γερμανικα επιλεγοντας τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων σε σχεση με κάποιο απο τα πολλά φροντιστηριακά τμήματα παρουσιάζει ασφαλώς σημαντικά πλεονεκτήματα που καλό θα ήταν να τα τονίσουμε.

Τα μαθηματα Γερμανικων σε Φροντιστηριο γίνεται σε συγκεκριμένες ημέρες κι ώρες. Αν χάσει κανείς κάποιο μάθημα λόγω ασθενειας ή επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αναπληρώνεται, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται αδίδακτη ύλη που θα αποτελεσει πρόσκομμα στο να μάθει κανείς Γερμανικα.

Στα περισσότερα Φροντιστήρια του Κέντρου ακόμα και τα ταχυρυθμα Γερμανικα γίνονται σε πολυμελή τμήματα που ασφαλώς δεν επιτρέπουν στην Καθηγήτρια να επικεντρωθεί στις συγκεκριμένες μαθησιακές ανάγκες του κάθε σπουδαστή μιας και πρέπει να τηρήσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με αποτέλεσμα οι αδύναμοι σπουδαστές να μένουν πίσω και αυτοί που θα ήθελαν να “τρέξουν” να προσαρμόζονται σε ένα πιο αργό ρυθμό.

Το βασικότερο όμως από όλα τα προβλήματα εστιάζεται στον εξαιρετικά μικρό χρόνο που αναλογεί σε κάθε σπουδαστή για να μιλήσει και να του “λυθεί η γλώσσα” μιας και υπάρχουν άλλοι δέκα και δεκαπέντε σπουδαστές που θα πρέπει να μιλήσουν !!

Σε όλα αυτά τα προβλήματα δίνουν λύση τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων !!

Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει αυτός το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που τον εξυπηρετεί, να αλλάζει ώρες κι ημέρες διδασκαλίας, να έχει την Καθηγήτρια να προσαρμόζει το μάθημα ακριβώς στις δικές του μαθησιακές ιδιαιτερότητες και να έχει άπλετο χρόνο να εξασκηθεί μιλώντας Γερμανικά !
Βέβαια θα ισχυρισθούν κάποιοι ότι καλά αυτά που λέτε αλλά το φροντιστηριακό μάθημα είναι πιο οικονομικό !!

Αυτό ισχύει όταν αυτός που θα πει μαθαίνω Γερμανικα με ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων ΔΕΝ ρωτήσει ευθύς εξ αρχής την Καθηγήτρια που θα τον αναλάβει για μία όσο το δυνατόν πιο ακριβή προσέγγιση των ωρών διδασκαλίας μέχρι την απόκτηση του πτυχίου που επιθυμεί, ώστε να μπορέσει να υπολογίσει το κόστος !

Για παράδειγμα αν κανείς επιλέξει κάποιο από τα ΣΟΒΑΡΑ κι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου της Αθηνα ς ή της Θεσσαλονικης θα δει ότι το κόστος για την απόκτηση του Zertifikat Β2 του Goethe Institut κυμαίνεται από 2500 έως 3200 ευρώ !! Πάντοτε σε πολυμελή , τουλάχιστον δεκαμελή τμήματα !!

Το να ξεκινήσει λοιπόν και να κάνει ιδιαίτερα ΧΩΡΙΣ να έχει ρωτήσει την Καθηγήτρια της για τον αριθμό των ωρών που απαιτούνται για να αποκτήσει το Β2 , αυτό ίσως του στοιχίσει ακριβότερα απ ότι ένα Φροντιστήριο !!

Αν όμως μία Καθηγήτρια ή ένας Καθηγητής σας πουν ότι χρειάζεται για παράδειγμα εναμιση χρόνο και συνολικά περίπου 200 ώρες για να φτάσει κανείς στην απόκτηση του Zertifikat B2 και σας χρεώνει 15 ευρώ την ώρα, τότε μπορείτε να υπολογίσετε ότι το συνολικό κόστος θα ανέλθει στα 3000 ευρώ, επομένως το ιδιαίτερο μάθημα ΔΕΝ είναι ακριβότερο από το αντίστοιχο Φροντιστηριακό μάθημα !!

Για τον λόγο αυτό προτρέπουμε πάντοτε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ που θα θελήσουν να μαθουν Γερμανικα είτε για εργασια στην Γερμανία είτε για μεταπτυχιακές σπουδές, προτού επιλέξουν ανάμεσα σε ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικα σε Φροντιστηριο και σε ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων , να ρωτάνε ΠΑΝΤΟΤΕ τον προβλεπόμενο χρόνο φοίτησης !!

Αυτό ακριβώς κάνουν οι LernenDe επί δεκαετίες τώρα !!

Προσφέρουν ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων με απόλυτα καθορισμένες ώρες, που λαμβάνουν πάντοτε αυτό που θα λέγαμε στα αγγλικά το worst case scenario !!!!!!

Δηλαδή όταν λέμε – όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά σε παλαιότερες αναρτήσεις μας που παρουσιάζονται τα προγράμματα μας – ότι με το υπερεντατικό μας πρόγραμμα Deutschrasant μπορείτε ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσετε το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 4 έως 6 ΤΟ ΠΟΛΥ μήνες κάνοντας ΤΟ ΠΟΛΥ 100 ώρες μάθημα εννοούμε ότι οι 100 ώρες είναι το ταβάνι, η οροφή για τον πιο “αδύναμο” σπουδαστή, αυτόν δηλαδή που απλά “δεν παίρνει την γλώσσα” ή δεν μπορεί να μελετάει τόσο όσο πρέπει !!

Γιατί για το συγκεκριμένο μας πρόγραμμα οι συνεπείς και επιμελείς σπουδαστές μας αποκτούν το Zeertifikat B2 σε 4 μηνες με κατα ΜΕΣΟ ΟΡΟ 75 ώρες μάθημα !!

Και το πιο σημαντικό !!! Με κόστος που είναι ανταγωνιστικό ή και φτηνότερο στα συγκεκριμένα ταχύρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων από το κόστος των Φροντιστηρίων !!

Για να το δούμε από κοντά !!

Έχουμε πει ότι και για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος για ΟΛΑ μας τα προγράμματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ για την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut είναι 3500 ευρώ !!
Δηλαδή ΕΙΤΕ επιλέξετε το υπερεντατικό των 100 ωρών , ΕΙΤΕ το εντατικό των 140 ωρών , ΕΙΤΕ το απλό ταχύρυθμο των 180 ωρών και πάντα σε απόλυτα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων 1-1 δια ζώσης ή μέσω SKYPE ΔΕΝ θα δώσετε παραπάνω από 3500 ευρώ !!

Όταν ένα καλό, σοβαρό κι εξειδικευμένο Φροντιστήριο Γερμανικών ζητά από 2500 έως 3200 ευρώ για να σας προετοιμάσει για το Β2 σε ενάμιση με δύο χρόνια σε πολυμελή τμήματα, και οι LernenDe σας προετοιμάζουν σε διάστημα 4 ως 11 μηνών για το Β2 σε απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα με ΤΟ ΠΟΛΥ 3500 ευρώ, τότε πείτε μου η επιλογή των LernenDe δεν είναι μια τουλάχιστον ανταγωνιστική επιλογή ????

Και δεν λαμβάνουμε υπόψη την περίπτωση των επιμελών και συνεπών σπουδαστών !!

Γιατί κάποιος που επιλέγει το υπερεντατικό των 100 ωρών και αποκτά το Zertifikat B2 σε 75 ώρες θα έχει καταβάλλει 75 ώρες επί 35 ευρώ /ώρα , συνολικά 2600 ευρώ , δηλαδή ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ από πολλά Φροντιστηρια Γερμανικών !!

Και θα έχει λάβει το Β2 τουλάχιστον στο ένα πέμπτο του χρόνου που θα ήθελε σε Φροντιστήριο !!

Ομοίως κάποιος συνεπής σπουδαστής που επιλέγει το εντατικό πρόγραμμα των 140 ωρών και καταφέρει σε 100 ώρες να αποκτήσει το Β2 θα έχει δαπανήσει 100 ώρες επί 25 ευρώ ανα ώρα, συνολικά 2500 ευρώ !!!

Για αυτό σας λέμε ότι οι LernenDe ακόμη και στα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων τους μπορούν και είναι ΑΚΟΜΗ και πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ και απο το πλεον οικονομικό Φροντιστήριο !
Γιατί αν μιλήσουμε από άποψη χρόνου..... τότε ΠΟΥΘΕΝΑ όσο και να ψάξετε σε Ελλάδα , Γερμανία ή οπουδήποτε στον κόσμο ΔΕΝ θα βρείτε να προετοιμάζουν για το Zertifikat B2 σε 4 με 6 μήνες και ΜΟΝΟ με 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες διδασκαλίας !!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο

Τα email που στέλνοντα σε εργάσιμες ημέρες κι ώρες 9.00-17.00 απαντώνται σε διάστημα 4 έως 6 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών !