Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ


Το να επιλέξει κανείς ένα Φροντιστήριο Γερμανικών ή μία Καθηγήτρια Γερμανικών για να μάθει σωστα και γρηγορα Γερμανικα , είναι κάτι που με την πρώτη ματιά φαίνεται εύκολο , πολύ εύκολο !!
Αρκεί να μπει κανεις στο Google και μια τεράστια λίστα από διαδικτυακούς τόπους θα εμφανιστούν μπροστά του για να επιλέξει !!
Το ερώτημα είναι με ποια κριτήρια θα κάνει κανείς την επιλογή του !
Αν για παράδειγμα εντυπωσιαστεί κανείς από την εμφάνιση του site, τα εντυπωσιακά γραφικά και όλα αυτά που χρησιμοποιούν όσοι κατασκευάζουν ιστοσελίδες για να τραβήξουν την προσοχή του καταναλωτικού κοινού, τότε σίγουρα θα κάνει την χείριστη επιλογή !
Αν κανείς βασιστεί στα κείμενα και στις υποσχέσεις τότε δεν είναι σίγουρο αν όλα αυτά που γράφονται πάντοτε ισχύουν, μιας και πρόκειται συχνά για αόριστες υποσχέσεις!
Αν όμως διαβάσει κανείς για αυτό που λένε “ ιστορίες επιτυχίας” δηλαδή για συγκεκριμένα πρόσωπα που επέλεξαν το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό και πέτυχαν αυτά που υπόσχεται στο site του, τότε μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός όντως πραγματοποιεί όσα υπόσχεται !
Και αν τα πρόσωπα αυτά δεν γράφονται από με ένα μικρό όνομα και το αρχικό του επιθέτου τους, όπως βλέπουμε συνήθως να γίνεται αλλά με τα πλήρη στοιχεία τους, δηλαδή με ονοματεπώνυμο, με τόπο κατοικίας και εργασίας, τότε μπορεί κανείς να είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο Εκπαιδευτικός αυτός Οργανισμός λέει την αλήθεια, μιας και σήμερα με τα μέσα δικτύωσης αρκεί να γράψεις το ονοματεπώνυμο κάποιου και θα σου εμφανιστεί ο λογαριασμός του στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τα οποία μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον ίδιο και να διακριβώσεις αν όσα γράφονται και λέγονται είναι αληθινά !!
Με αυτήν ακριβώς την λογική επτά χρόνια τώρα οι LernenDe αντί να μιλάνε αφηρημένα και αόριστα για περιπτώσεις επιτυχόντων σπουδαστών τους έχουν επιλέξει να γράφουν ΕΠΩΝΥΜΑ για μερικές μόνο από τις ιστορίες επιτυχίας κάποιων αριστούχων σπουδαστών τους, γράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμο, το Πανεπιστήμιο που σπούδασαν και την πόλη τους, το πότε ξεκίνησαν σε πόσες ώρες απέκτησαν τα πτυχία τους και μάλιστα και με ποιό βαθμό !!
ΠΑΝΤΑ βέβαια με την άδεια των σπουδαστών μας που είναι πρόθυμοι να απαντήσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στις απορίες κάθε δύσπιστου που θα επικοινωνήσει μαζί τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης !
Μπορείτε να κοιτάξετε παλαιές αναρτήσεις , πριν από πέντε και επτά χρόνια και να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι πάντοτε γράφουμε επώνυμα για σπουδαστές μας που αναζητώντας ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων μας επέλεξαν και φυσικά δεν μετάνιωσαν ποτέ για την επιλογή τους αυτή !!
Πριν λοιπόν πάρετε την τελική σας απόφαση για το ποιόν θα εμπιστευτείτε να σας διδάξει σωστα και κυρίως γρηγορα Γερμανικα , κοιτάξτε στις αναρτήσεις των Ιστολογίων μας lernende.blogspot.com και deutschmed.blogspot.com των περασμένων μηνών αλλά και ετών τις δεκάδες ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις μερικών μόνο από τους ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ μας που μας εμπιστεύτηκαν !!
Εντοπίστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλήστε μαζί τους και διαπιστώστε ότι οι LernenDe πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται !!
Για κάθε απορία σας επικοινωνηστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr