Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ONLINE ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ


Μετα από απαίτηση υποψηφίων σπουδαστών μας που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους εντατικούς ρυθμούς των ταχυρυθμων μας προγραμμάτων DeutschRasant ( με το οποίο ο σπουδαστής ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ αποκτά το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 80 με 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες ) και του DeutschIntensiv ( με το οποίο πετυχαίνουμε το ίδιο αποτέλεσμα σε 120 με 140 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες ) οι LernenDe – οι απόλυτα ειδικοί στα εντατικά, ταχυρυθμα Γερμανικα Ενηλικων εδω και 30 χρόνια – επεκτείνονται και στα απλα ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE που ουσιαστικά ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ και με ιδιαίτερα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ εξασφαλίζουν στον σπουδαστη να μαθει ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ και ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο σπουδαστης των LernenDe ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράσει βιβλία !!

Η συγγραφική μας ομάδα εκπόνησε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές του GOETHE INSTITUT.

ΟΛΟ το εκπαιδευτικό μας υλικό δηλαδή το βιβλίο με τα κείμενα, το βιβλίο με τις ασκήσεις, τα ακουστικά kai ta βιντεο βρίσκεται στο διαδίκτυο με ελεύθερη πρόσβαση για τους σπουδαστές μας !!

Ετσι ο σπουδαστής ΔΕΝ χάνει χρόνο στο μάθημα να λύνει ασκήσεις ή να κάνει ακουστικά test κατα τη διάρκεια του online μαθηματος !

Αυτά τα κάνει στην ησυχία του σπιτιού του και ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ κατ αυτον τον τρόπο ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ.

Απο το ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ οι σπουδαστές μας ΜΙΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητριών και καθηγητών μας που περιορίζουν την χρήση των Ελληνικών ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για να εξηγήσουν την Γραμματική και το βασικό Λεξιλόγιο 
 
Στη συνέχεια το ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και έτσι ο σπουδαστης μας ΜΙΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ και ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες 

                        lernendegr@yahoo.gr