Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ - ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Η ΜΕΣΩ SKYPE ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ONLINE ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE


Όπως είχαμε ήδη ανακοινώσει σε προηγούμενη ανάρτηση μας η Διεύθυνση των LernenDe μαζί με την συγγραφική μας ομάδα εκπόνησε και ένα τέταρτο online πρόγραμμα ιδιαιτερων μαθηματων Γερμανικων μέσω Skype για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν μεν σωστα και γρήγορα Γερμανικά αλλά δεν έχουν πίεση χρόνου.

Τα τρία μας προγράμματα όπως ασφαλώς γνωρίζετε αφορούν τα ταχυρυθμα , εντατικα Γερμανικα Ενηλίκων στα οποία οι LernenDe εξειδικεύονται από το 1984 και τα οποία σε χρόνο από 4 έως το πολύ 11 μήνες οδηγούν τον αρχάριο στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut ενω το τέταρτο μας πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους δεν επείγονται να αποκτήσουν άμεσα κάποιο δίπλωμα αλλά να μάθουν σωστά Γερμανικά, στον δικό τους ρυθμό, με άνεση κι ευκολία, από το χώρο τους μέσω Skype μιλώντας Γερμανικά απο το πρώτο μάθημα και φυσικά με την εγγύηση των LernenDe

Και στα 4 προγράμματα διδάσκουν αποκλειστικά Πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, οι περισσότεροι των οποίων είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.

Τα τρία ταχύρυθμα προγράμματα τα αναλαμβάνουν οι πλέον έμπειροι των συνεργατών μας με minimum διδακτικής εμπειρίας τα πέντε χρόνια, ενω το τέταρτο οι νεαροί μας συνεργάτες.

Αναλυτικά τα 4 προγράμματα έχουν ως εξής.

Το πρώτο μας πρόγραμμα DeutschRasant διαρκειας ΤΟ ΠΟΛΥ 100 ωρών οδηγεί τον αρχάριο σε 4 μήνες με δύο τρίωρα την εβδομάδα στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut. Ο χρόνος μπορεί να παραταθεί άλλους δύο μηνες αν ο σπουδαστής επιλέξει αντί των δύο τρίωρων την εβδομάδα να κάνει δύο δίωρα την εβδομάδα.
Λέμε ΤΟ ΠΟΛΥ 100 ώρες για να καλύψουμε και την πιο δύσκολη περίπτωση σπουδαστή που δεν έχει έφεση στις ξένες γλώσσες.
Η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών που είναι επιμελείς και έχουν έφεση ολοκληρώνουν τον κύκλο πολύ γρηγορότερα από τις 100 ώρες, και συνεπώς και με σημαντικά μικρότερο κόστος.

Το δεύτερο μας πρόγραμμα DeutschIntensiv των 140 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών οδηγεί τον αρχάριο σπουδαστή στην απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut σε έξι μηνες με δύο τρίωρα την εβδομάδα ή σε εννέα το πολυ μήνες κάνοντας δύο δίωρα την εβδομάδα.
Και στο πρόγραμμα αυτό το πάνω όριο των ΠΟΛΥ 140 ωρών είναι ενδεικτικό μιας και οι συνεπείς και επιμελείς αποκτούν το Β2 σε πολύ λιγότερες ώρες και συνεπώς με πολύ λιγότερα δίδακτρα.

Το τρίτο μας ταχύρυθμο πρόγραμμα το DeutschEinfach οδηγεί τον αρχάριο σπουδαστή σε 180 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut και συγκεκριμένα σε επτάμιση μήνες κάνοντας 2 τρίωρα την εβδομάδα ή το πολύ σε εντεκα μήνες με δύο δίωρα την εβδομάδα.

Το τέταρτο μας online πρόγραμμα αποκλειστικα μέσω Skype που όπως είπαμε δεν θέτει χρονικό όριο και απαιτεί σαφώς πολύ λιγότερη έως και μηδενική μελέτη στο σπίτι ακολουθεί μεν το αναλυτικό πρόγραμμα του Goethe Institut αλλά ολοκληρώνεται σε πολύ λιγότερο χρόνο από τα δύο χρόνια που θα θέλατε στο Goethe.

Απευθύνεται σε όσους δεν βιάζονται και θέλουν να μάθουν με το δικό τους ρυθμό σωστα και γρήγορα Γερμανικα , μιλώντας μάλιστα από τη πρώτη ώρα μαθήματος.

Και στα τέσσερα προγράμματα μας οι σπουδαστες μας ΔΕΝ απαιτειται να αγοράσουν βιβλία του εμπορίου !
ΟΛΟ το εκπαιδευτικό υλικό έχει εκπονηθεί από την ομάδα των LernenDe και παρέχεται στους σπουδαστες μας σε PDF και σε MP3 τα ακουστικά σε εξαιρετικά χαμηλή συμβολική τιμή.

Επίσης για τους αρχάριους σπουδαστές που θα επιλέξουν το τεταρτο πρόγραμμα παρέχουμε πρόσβαση στον διαδικτυακο μας τόπο όπου πέρα από τα Βιβλία, Βιβλία Ασκήσεων και Ακουστικά θα υπάρχουν και βίντεο για την καλύτερη εξάσκηση της γλώσσας, και πάλι σε εξαιρετικά χαμηλή συμβολική τιμή.

Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων επικοινωνήστε στο lernendegr@yahoo.gr

Αναλυτικά τα δίδακτρα των 4 προγραμμάτων θα τα βρείτε στο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΩΝ LERNENDE