Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

DEUTSCH ALS FREMDSPRACHE - E-LEARNING - WEBINARS


Με χαρα σας ανακοινώνουμε ότι για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τα μαθήματα των LernenDe στην ησυχία του σπιτιού τους χωρις να χανουν χρόνο σε μετακινησεις ότι πολύ σύντομα θα αναρτησουμε στον διαδικτυακό μας τόπο www.lernende.gr  και www.lernende.com μια εξαιρετική πλατφορμα για e-learning και Webinars !
Με μία προσιτη μηνιαία συνδρομή τα μελη μας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν όσες φορές επιθυμούν τα βιντεοσκοπημένα μας μαθήματα για το επίπεδο που έχουν εγγραφεί, αφου φυσικά έχουν κατεβάσει από το site μας σε PDF και σε MP3 όλο το διδακτικό υλικό (κείμενα και ακουστικά ) !
Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να στέλνουν τις απορίες τους που θα απαντώνται το λιγότερο σε 24 ώρες από τον επιβλέποντα-ουσα καθηγητή-τρια τους, και θα έχουν επίσης την ευκαιρία μια φορά την εβδομάδα να κάνουν μέσω Skype προφορική εξάσκηση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Γερμανίδα Καθηγήτρια !
Το πρόγραμμα εκπονείται από την Ομάδα των LernenDe υπό την επίβλεψη των Καθηγητριών των LernenDe κας Φωτεινης Μαρκατου , Phd ( Deutsch als Fremdsprache ) και Renate Waldmeier M.A ( Deutsch als Fremdsprache )