Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

CARPE ..... AESTATEM ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ TO NEO ZERTIFIKAT B1 ΣΕ 2.5 ΜΗΝΕΣ


 Παραφράζοντας το κλασσικό Carpe diem εμείς συνιστούμε σε όλους και όλες εσάς  .... Carpe aestātem που  στα Λατινικά σημαίνει επωφελήσου το καλοκαίρι !!

Από τις 15 Ιουλίου και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για όσους παραμείνουν στο κλεινόν άστυ και επιθυμούν να καλύψουν τα επίπεδα Α1 - Α2 και Β1 και να ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο ( είτε κοντά μας, είτε σε κάποιο Φροντιστήριο είτε και στο εξωτερικό ) την προετοιμασία για το Zertifikat B2 του Goethe Institut προτείνουμε.....
Υπερεντατικο πρόγραμμα 10 εβδομάδων με δύο τρίωρα την εβομάδα που σε εξήντα διδακτικές ώρες των εξήντα λεπτών σε ιδιαίτερο μάθημα ή σε κλειστό group των δύο ή το πολύ τριών ατόμων σας φέρνει από το ΜΗΔΕΝ στις αρχές του επιπέδου Β2.
Το κόστος ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη περίοδο είναι 900 ευρώ για το ιδιαίτερο, 700 ευρώ για το διμελές και 500 ευρώ για το τριμέλες group και εξοφλείται μέχρι και σε έξι άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Mastercard - Visa
Για όποιον δεν επιθυμεί να εξοφλεί με κάρτα υπάρχουν ασφαλώς και άλλοι τρόποι μετά από συμφωνία απευθείας με τον-η εκάστοτε διδάσκοντα-ουσα των LernenDe !!!
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία γράψτε μας στο
                            lernendegr@yahoo.gr