Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

EINFACH UNGLAUBLICH - ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!


Τελικά όλοι μας είμαστε "θύματα" των επιλογών μας !! Και αρκεί μόνο λίγο εμπιστοσύνη στους πραγματικά "ειδικούς" και λίγη δουλειά εκ μέρους σας και αυτο που φαντάζει απίστευτο πραγματοποιείται !!
Πρώτη απόδειξη η κα Στεβη Μιχαλέα που κάλυψε από 19 Ιουλιου 2012 έως 8 Σεπτεμβριου 2012 την τάξη Β2 και για την οποία γραψαμε στην προηγούμενη μας ανάρτηση !
Πλέον περιτρανη απόδειξη η περίπτωση της ιατρού κας Μαρίας Μανιατέα η οποία εν μέσω θερινού καύσωνος και με εξαντλητικό φόρτο στο Νοσοκομείο της κατάφερε το φαινομενικά απίστευτο !
Ξεκίνησε μαζί μας από το απόλυτο μηδεν, παντελώς αρχάρια 23 Ιουνίου 2012 και αρχές Οκτωβρίου 2012 ( δηλαδή σε λιγότερο από 3,5 μήνες με ΔΥΟ φορές μάθημα την εβδομάδα ) απέκτησε με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ το πτυχίο Zerifikat B1 του Goethe Institut !
Και αν ρωτάτε για βαθμό το 75/75 ( δηλαδή το απόλυτο άριστα ) στο LV πιστευουμε να πείθει και τον πλέον δύσπιστο για την ποιότητα των Γερμανικών που γνωρίζει !!!
Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτο το πέτυχε εργαζόμενη στο Νοσοκομείο και με κατα μεσο όρο 9 εφημερίες τον μήνα !!
Και πήρε και δεκα μερες τον Αυγουστο άδεια !!
Δηλαδή ουσιαστικά σε ΤΡΕΙΣ μηνες με ΔΥΟ φορες μάθημα την εβδομάδα και με εξοντωτικό φόρτο εργασίας στο Νοσοκομείο της κατάφερε κάτι σε πολλούς φαίνεται αφάνταστο !!
Επομένως ας μην σας επηρέαζουν αυτόκλητοι "ειδικοί" που σας λένε ότι είναι αδύνατο το Zertifikat B2 σε έξι ή το πολύ οκτώ μήνες !!
Σε εποχές δύσκολες ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ αυτούς που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ καθημερινά δυο δεκαετίες τώρα οτι αυτο που ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ το ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ !!
 Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr