Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ


Τελικά σε όλα τα πράγματα η επιτυχία είναι θέμα σωστης επιλογής και εμπιστοσύνης στους ειδικούς !!

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας ειχαμε αναφέρει την περιπτωση της μαθητριας μας ιατρού κ. Στεβης ( Σταυρούλας ) Μιχαλέα που ξεκινώντας μαζί μας από επίπεδο Β1 στις 19 Ιουλίου 2012 πήρε στις 8 Σεπτεμβριου 2012 το αντίστοιχο αυστριακό Β2 με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ 78.5/100.

Συνεχίζοντας τα μαθηματα κοντα μας έδωσε στα Ιωάννινα αρχες Οκτωβρίου 2012 το Zertifikat B2 του Goethe Institut και επέτυχε και σ αυτό με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ 83.5/100 και με βαθμό στο προφορικό μέρος 24/25.

Και ενώ Φροντιστήρια και Συνάδελφοι της έλεγαν ότι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ξεκινώντας μέσα Ιουλίου 2012 να πάρει τόσο σύντομα το Β2, η ίδια μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ και μέσα σε 1,5 ουσιαστικά μήνα και με 4 ώρες την εβδομάδα κοντα μας πήρε και τα δύο Β2 και ήδη από αρχες Νοεμβριου βρίσκεται για εργασία στην Γερμανία !!
 
Ετσι όταν κάποιοι συνάδελφοι της συνεχίζουν και συνεχίζουν και θα συνεχίζουν για καιρό να "κάνουν" Γερμανικά η ίδια με το Β2 schon in der Tasche οχι μόνο απέκτησε το αναγκαίο για την Approbation B2 αλλά το κυριώτερο έμαθε να μιλά ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και να απολαμβάνει τους καρπους των κόπων της.

Θερμά της συγχαρητηρια !!
Και εις ανώτερα !!
Καλή Σταδιοδρομία !! 


Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr