Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 KAI C1 ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ LERNENDE

Μας αρέσει να ακούμε να λένε οι σπουδαστές μας βγαίνοντας από τις εξετάσεις του Zertifikat B2 “Μα καλά τόσο εύκολες είναι οι εξετάσεις ?!?! Ούτε άγνωστες λέξεις είχαμε και το επίπεδο των εξετάσεων πολύ πιο χαμηλό από αυτά που κάναμε !!!”

Γιατί αυτό ακριβώς είναι είναι από τα συστατικά της συνταγής της επιτυχίας των LernenDe !

Η σωστή προετοιμασία των σπουδαστών μας με επιλεγμένα Test προσομοίωσης σημαντικά υψηλότερου επιπέδου από αυτό των εξετάσεων B2 και C1 !!

Έτσι ώστε οι πραγματικές εξετάσεις του Goethe Institut να τους φαίνονται απλές κι εύκολες !!

Να πως εξηγούνται τα καθολικά ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών μας και το γεγονός ότι 2 στους 3 παίρνουν τα πτυχία τους με βαθμούς ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ΑΡΙΣΤΑ.

Για να δώσει ένας σπουδαστής των LernenDe που ξεκινά μαζί μας από το ΜΗΔΕΝ το Zertifikat B2 του Goethe Institut έχει εμπεδώσει την Γραμματική και το Συντακτικό λύνοντας 230 επιλεγμένες ασκήσεις, ενώ από την πρώτη στιγμή ακούει σπίτι του και λύνει σε πρώτη φάση 180 διαβαθμισμένου επιπέδου ακουστικές ασκήσεις !

Στη συνέχεια και στη μέση του προγράμματος θα επιλύσει 25 Test “κατ ευφημισμό” επιπέδου Β1 ( στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολα ) και στη συνέχεια θα επιλύσει 30 Tests “κατ ευφημισμό” επιπέδου Β2 ( κι αυτά πιο δύσκολα από τις πραγματικές εξετάσεις ) μαζί φυσικά με τα Ακουστικά τους ενώ συνολικά θα έχει γράψει λίγο λιγότερες από 100 εκθέσεις μέχρι να δώσει το Β2!!!

Θα μας ρωτήσετε δικαιολογημένα ....

Μα γίνονται αυτά σε 100 , 140 ή 180 ώρες που διαρκούν τα τρία σας προγράμματα και σε διάστημα 4 έως 11 το πολύ μηνών που απαιτείται για να πάρει κανείς το Zertifikat B2 ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ !!

Μα ασφαλώς και γίνεται !!

Η ευδόκιμη πορεία 30 χρόνων της 2ης γενιάς των LernenDe, η εξαιρετική Ομάδα των Φιλολόγων Γερμανικής Καθηγητριών-ων μας, η υποδειγματική μας οργάνωση και συντονισμός και ασφαλω οι χιλιάδες μας πτυχιούχοι το αποδεκνύουν !!

Φυσικά όμως δεν απευθυνόμαστε και σε όλους !!

Όσοι σπουδαστές είναι της νοοτροπίας της ήσσονος προσπάθειας, όσοι φυγόπονοι και αμελείς , αυτοί καλύτερα να απευθυνθούν αλλού να μάθουν Γερμανικά !

Οι LernenDe απευθύνονται ΜΟΝΟ σε σοβαρούς, αποφασισμένους, επιμελείς και συνεπείς σπουδαστές με στόχους, όνειρα , φιλοδοξίες και θέληση να εργαστούν συστηματικά και να πετύχουν σε μέσο διάστημα 7 μηνών την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut , κάτι που αλλού διαρκεί από 16 έως και 104 μήνες !

Και πέρα από τα πτυχία B2 και C1 να έχουν μάθει ΣΩΣΤΑ Γερμανικά !

Αφού διαβάσετε την αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων μας ( σε προηγούμενες αναρτήσεις του Ιστολογίου ) και είτε έχετε κάποιες απορίες, είτε θέλετε να ξεκινήσετε μαζί μας γράψτε μας στο 
                        lernendegr@yahoo.gr
λέγοντας μας για ποιό από τα προγράμμα μας ενδιαφέρεστε, αν θέλετε μάθημα δια ζώσης ή μέσω Skype, ατομικό 1-1 , σε κλειστό group 2 ατόμων ή φροντιστηριακό , αν θέλετε πρωινά ή απογευματινά τμήματα και φυσικά την πόλη σας ή τη περιοχή κατοικίας σας ( για Αθήνα και Θεσσαλονίκη )

Η Γραμματεία θα επιλέξει την-ον καταλληλη-ο Καθηγήτρια-τη που καλύπτει την πόλη ή την περιοχή σας, που είναι εξειδικευμένη-ος στο πρόγραμμα που επιθυμείτε και έχει διαθέσιμες ώρες ώστε να έρθετε άμεσα σε τηλεφωνική ή μέσω Skype επαφή μαζί της-ου.