Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ


Επειδή με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς πληθαίνουν τα email που λαμβάνουμε από Καθηγήτριες και Καθηγητές Γερμανικών προκειμένου να συνεργαστούν με την ομάδα των LernenDe θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε, ότι οι LernenDe είναι πάντοτε ανοιχτοί στην προοπτική νέων συνεργασιών με Πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ ή ΑΠΘ , που έχουν πάθος για την διδασκαλία των Γερμανικών.

Τα βιογραφικά που μας στέλνετε τα επεξεργάζονται προσωπικά η Διευθύντρια μας η κα Φωτεινή Μαρκάτου, PhD και η Υπεύθυνη Προσωπικού η κα Renate Waldmeier, M.A. Μετα από μία προφορική συνέντευξη με την κα Waldmeier μέσω Skype, όσες και όσοι ενδιαφέρονται θα αξιολογηθούν σε μια γραπτή και προφορική δοκιμασία και οι επιτυχόντες θα επιλεγούν τελικά μετά από μισή ώρα μάθημα προφορικών με υποψήφιο Zertifikat B2 και μισή ώρα με υποψήφιο Zertifikat C1.

Όσες και όσοι τελικά επιλεγούν ξεκινούν άμεσα μαζί μας την τρίμηνη ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση τους στην μέθοδο των LernenDe ( 4 μέρες την εβδομάδα , επί 3 ώρες καθημερινά ) ενώ παράλληλα εργάζονται τα απογεύματα στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια, αναλαμβάνοντας τα ΑΠΛΑ τμήματα Γερμανικών.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ξεκινούν σταδιακά με την ανάληψη των ταχύρυθμων φροντιστηριακών προγραμμάτων DeutschEinfach προετοιμάζοντας ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ υποψηφίους για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 180 ώρες και σε διάστημα 8 έως 11 μηνών.

Η πορεία που θα έχουν με τους LernenDe και ο αριθμός των τμημάτων που θα αναλαμβάνουν είναι εξαρτώμενα απόλυτα από τις επιδόσεις των σπουδαστών τους.

Δηλαδή αν μετά από ένα με δύο χρόνια συνεργασίας στα ταχύρυθμα φροντιστηριακά τμήματα διαπιστωθεί ότι οι σπουδαστές τους περνούν με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ΑΡΙΣΤΑ τις εξετάσεις , τότε η Διεύθυνση τους αναθέτει και τα εντατικά τμήματα DeutschIntensiv για να προετοιμάσουν ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 140 ώρες και σε χρονικό διάστημα 6 έως το πολύ 8 μηνών.

Μετά από τριετή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παραμονή τους στα Φροντιστηριακά αυτά τμήματα του προγράμματος Deutsch Intensiv και πάντοτε υπό την αίρεση ότι οι σπουδαστές τους επιτυγχάνουν με υψηλές βαθμολογίες στις αντίστοιχες εξετάσεις του Goethe Institut θα τους εμπιστευτεί η Διεύθυνση τα υπερεντατικά τμήματα DeutschRasant των 100 ωρών, ώστε να αναλαμβάνουν την προετοιμασία ΑΡΧΑΡΙΩΝ για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε χρόνο 4 έως το πολύ 6 μηνών με 100 ώρες μάθημα.

Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας των Καθηγητριών και Καθηγητών μας στα Φροντιστήρια που εφαρμόζουν την μέθοδο LernenDe , οι Καθηγήτριες και οι Καθηγητές μας είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ – ΕΟΠΠΥ και λαμβάνουν ωριαία αντιμισθία ΥΠΕΡ-ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ της ορισμένης μεταξύ ΟΙΕΛΕ και Εργοδοτών στις Κλαδικές Συμβάσεις.

Αλλά και για τα ιδιαίτερα μαθήματα που αναλαμβάνουν οι Καθηγήτριες και οι Καθηγητές μας από τους LernenDe είτε αυτά είναι διά ζώσης, είτε μέσω Skype ισχύει και η ασφάλιση και οι εξαιρετικές απολαβές, μιας και συνιστούμε στους σπουδαστές μας να εγγράφονται στα συνεργαζόμενα με τους LernenDe Φροντιστήρια και Κέντρα Σπουδών.

Αν κρίνετε ότι θέλετε να ενταχθείτε στην οικογένεια των LernenDe με χαρά αναμένουμε το βιογραφικό σας με ένα Motivationsbrief στο lernendegr@yahoo.gr