Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

AUSGEBUCHT ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΛΙΟΥ - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2016 ΓΙΑ ΤΟ Β2 ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2017 - ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Β2 ΚΑΙ C1 ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2017

Και τα επιπρόσθετα ταχυρυθμα φροντιστηριακά τμήματα προετοιμασίας για τις εξετασεις Β2 του Goethe Institut αρχες Νοεμβρίου 2016 που σας αναγγείλαμε πρίν τρεις εβδομάδες και θα ξεκινήσουν αρχες Ιουλίου 2016 συμπλήρωσαν τον ανώτατο αριθμό των δέκα  σπουδαστών ανα τμήμα.

Επειδή λάβαμε αρκτά email που μας ρωτούν γιατί αφού συμπληρώνονται τα δεκαμελή τμήματα δεν δημιουργούμε και άλλα, να σας απαντήσουμε ότι θα το κάναμε ευχαρίστως αν είχαμε ικανό αριθμό τόσο έμπειρων και ικανών καθηγητριών-των που να μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό έργο.

Το να ξεκινήσεις έναν αρχάριο σπουδαστή που δεν έχει ξαναδιδαχθεί Γερμανικά και μέσα σε 4 μήνες από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ να το οδηγείς στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut απαιτεί πέρα από εμβριθή γνώση του αντικειμένου ( που πιστευουμε ότι όλοι οι πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας των Πανεπιστημίων μας κατέχουν ) , ειδικές δεξιότητες, πάθος, επιμονή και κυρίως πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στα ταχύρυθμα εντατικά μαθηματα ενηλίκων.

Οι Φιλόλογοι καθηγήτριες και καθηγητές των LernenDe που αναλαμβάνουν τα συγκεκριμένα φροντιστηριακά τμήματα των 4 έως έξι μηνών - πέρα από μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους -  έχουν μέσο όρο εμπειρίας 20 χρόνια στην ταχύρυθμη διδασκαλία ενηλίκων μέ την μέθοδο LernenDe.

Στο δυναμικό μας έχουμε οκτώ τέτοιους συνεργάτες, πέντε εκ των οποίων ήταν διαθέσιμοι να παραμείνουν στην Αθήνα καθ όλη την διάρκεια των θερινών μηνών για τα συγκεκριμένα τμήματα.

Πολλοί περισσότεροι είναι οι συνεργατες μας που αναλαμβάνουν τα εντατικά και τα υπόλοιπα ταχύρυθμα τμήματα, αλλά θα πρέπει να δοκιμαστούν για χρόνια σε καθένα από αυτά για να τους εμπιστευτούμε τα υπερεντατικά των 4 - 6 μηνών.

Το γεγονός ότι με την εγγραφή σας στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια λαμβάνετε ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ( στην εξαιρετικά απίθανη περιπτωση αποτυχία σας στις εξετάσεις του Β2 ) μας κάνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των καθηγητριών-των που τα αναλαμβάνουν.

Και τα υπερεντατικά τμήματα των τεσσάρων έως έξι μηνών τα αναλαμβάνουν ΜΟΝΟ αυτοί οι οκτώ , από τους πλέον έμπειρους και δοκιμασμένους.

Ήδη αρκετοί από τους συνεργάτες που αναλαμβάνουν τα εντατικά των έξι έως οκτώ μηνών είναι μαζί μας αρκετά χρόνια και σταδιακά θα αρχίσουμε να τους εμπιστευόμαστε και κάποια ιδιαίτερα μαθήματα του υπερεντατικού μας κύκλου των 100 ωρών. Όταν θα έχουν σημειώσει αρκετές επιτυχίες στα τμήματα αυτά θα αναλάβουν σταδιακά και τα αντίστοιχα υπερεντατικά φροντιστηριακά τμήματα.

Είναι ακριβώς η ίδια φιλοσοφία που εφαρμόζουμε σε κάθε επίπεδο.

Όταν ξεκινάμε την συνεργασία μας με κάποιο συνάδελφο αριστούχο πτυχιούχο Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ ή ΑΠΘ, πέρα από το ΑΡΙΣΤΑ του πτυχίου του ( που αποτελεί προυπόθεση για να συνεργαστεί μαζί μας ) και τις ενδεχόμενες μεταπτυχιακές του σπουδές τον εκπαιδεύουμε ΔΩΡΕΑΝ επί τρίμηνο στην μέθοδο μας.

Μετα θα ξεκινήσει με τα απλά ταχύρυθμα των 180 ωρών σε ιδιαίτερα μαθήματα για ένα έως τρία χρόνια. Όταν διαπιστώσουμε ότι οι σπουδαστές που του εμπιστευτήκαμε  αποκτούν το Β2 σε όσο το δυνατόν λιγότερες από τις 180 ώρες και με βαθμούς ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ΑΡΙΣΤΑ, τότε θα του εμπιστευτούμε και πολυμελή φροντιστηριακά τμήματα των 180 ωρών. Μετα από δοκιμασία άλλων τριών έως πέντε ετών στα τμήματα αυτά θα ξεκινήσουμε να του δίνουμε σταδιακά ιδιαίτερα μαθήματα του εντατικού μας κύκλου των 140 ωρών και ούτω καθ εξής.

Επομενως για να αναλάβει μία καθηγήτρια ή ένας καθηγητής μας τα υπερεντατικά των 100 ωρών θα πρέπει να έχει το λιγότερο μια 15ετη εμπειρία στα ταχύρυθμα και στα εντατικά μαθήματα.

Και φυσικά επειδή ο κόπος που καταβάλλει είναι όντως πολύ μεγάλος δεν μπορούμε να τον "φορτώνουμε" με πάρα πολλές ώρες , και ειδικά τους θερινούς μήνες.

Οι άλλοι τρεις  συνεργάτες μας των υπερεντατικών τμημάτων που δεν θα αναλάβουν τα θερινά τμήματα από Ιουλιου έως αρχές Νοεμβρίου 2016, θα βρίσκονται τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για να αναλάβουν τα νέα μας τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ που θα ξεκινήσουν από αρχές Σεπτεμβρίου 2016 και θα οδηγούν τον σπουδαστή ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ στην απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut την επόμενη εξεταστική στις 15 Ιανουαρίου 2017, δηλαδή μετα από 4.5 μήνες !

Φυσικά αρχές Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν και αντίστοιχα τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ με στόχο το Β2 ή και το C1 τον Μάιο του 2017.

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε νέο φροντιστηριακό μας τμήμα.

Μπορείτε φυσικά να μας γράφετε να σας κρατήσουμε θέση λέγοντας μας την περιοχή σας, πότε θέλετε να ξεκινήσετε και πότε θέλετε αν αποκτήσετε το Β2 ή το C1.

Τα δίδακτρα για τα δεκαμελή φροντιστηριακά τμήματα για την απόκτηση του Β2 θα παραμείνουν και το ακαδημαικό έτος 2016-17 στα 1800 ευρώ σε έξι άτοκες δόσεις των τριακοσίων ευρώ με πιστωτικές κάρτες.

Τα αντίστοιχα ιδιαίτερα μαθήματα θα συνεχίσουν να τιμώνται 35 ευρώ η ώρα των 60 λεπτών για τα υπερεντατικά των 100 ωρών, 25 ευρώ ή ώρα για τα εντατικά των 140 ωρών και 20 ευρώ ή ωρα για τα ταχύρυθμα των 180 ωρών.

Και φυσικά όπως και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε αναλυτικά εξηγήσει το μέσο κόστος διδάκτρων που καταβάλλουν οι συνεπείς σπουδαστές μας στα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθηματα για την απόκτηση του Zertifikat B2 ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ είναι - ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που επιλέγουν - γύρω στα 2500 ευρώ δηλαδή στην μισή τιμή απ'όσα θα έδιναν στα πολυμελή φροντιστηριακά του Goethe Institut και τα ίδια με όσα θα έδιναν στα αντίστοιχα φροντιστηριακά των ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΙΔΚΕΥΜΕΝΩΝ Φροντιστηρίων Γερμανικών Αθήνας και Θεσσαλονίκης !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνηστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr