Τρίτη 31 Μαΐου 2016

LEIDER AUSGEBUCHT !! - ΝΕΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ 2016 - ΤΟ ZERTIFIKAT C1 ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.... ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 ΜΕ ΜΑΙΟ 2017


 Οταν επί 30 συναπτά έτη αποτελείς το πρότυπο στα ταχυρυθμα εντατικα γερμανικα ενηλίκων, δεν ειναι τυχαίο που σε λιγότερο από μια εβδομάδα ανάρτησης στο διαδίκτυο – χωρίς την παραμικρή διαφήμιση και μόνο με τις συστάσεις των σπουδαστών μας – έκλεισαν οι θέσεις των σπουδαστών για τα θερινά μαθηματα των LernenDe στην Αθήνα !
Ήδη δημιουργήθηκαν δύο απογευματινά τμήματα των δέκα σπουδαστών το καθένα που θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016 και μεθαύριο Πέμπτη 2α Ιουνίου 2016 και θα οδηγήσουν τους αρχάριους σπουδαστές μας στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετασεις στις αρχες Νοεμβρίου την Αθήνα !
Επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές κυρίως απο τελειόφοιτους Ιατρικής και Πολυτεχνείου που δυστυχώς δεν μπορούν να ξεκινήσουν τώρα λόγω της εξεταστικής Ιουνίου οι LernenDe ήδη εκπονούν πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στο πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου 2016 και θα οδηγήσει μετά από λιγότερο από 4 μήνες στην απόκτηση του Zertifikat B2 αρχές Νοεμβρίου 2016.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες διδασκαλίας και τον τόπο διεξαγωγής θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη μας ανάρτηση.
Φυσικά για όποιον δεν θέλει να ενταχθεί σε φροντιστηριακό τμήμα που πραγματοποιείται σε σταθερές ημέρες και ώρες, αλλά επιθυμεί απόλυτη ευελιξία υπάρχει η δυνατότητα είτε για ιδιαίτερα μαθήματα 1-1 ή το πολύ δύο ατόμων , είτε διά ζώσης είτε μέσω Skype.
Την τελευταία πενταετία οι LernenDe προσφέρουν την ίδια ποιότητα στα ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα γερμανικων ενηλικων σε όλη την Ελλάδα και τον κοσμο με τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα αντίστοιχα ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης.
Τέλος να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν γρηγορα Γερμανικα ότι στις αρχές Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί και θα ξεκινήσουν υπερεντατικα φροντιστηριακά τμηματα Γερμανικων για όσους αρχάριους σπουδαστές ενδιαφερονται να αποκτήσουν τον Μάιο 2017 το Zertifikat C1 του Goethe Institut.
Δηλαδή σε οκτώ μήνες – όσο διάστημα δηλαδή θέλουν άλλα Φροντιστήρια να σας προετοιμάσουν για το Β1 – οι LernenDe με ΜΟΝΟ δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ( και τα κλασσικά TEST προσομοίωσης ΚΑΘΕ Σάββατο στα γραπτά και στα προφορικά ) σας εγγυώνται ( με γραπτή εγγύηση επιστροφής διδάκτρων στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση αποτυχίας σας ) την απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut.
Και ΟΛΟ το πρόγραμμα αυτό για την κάλυψη 5 επιπέδων ( A1 – A2 – B1 – B2 και C1 ) σε ΟΚΤΩ ΜΟΝΟ μήνες και την ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ του Zertifikat C1 του Goethe Institut θα κοστίζει ΜΟΝΟ 2400 ευρώ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ δηλαδή από όσο χρεώνουν τα σοβαρα , εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών για την απόκτηση του Zertifikat B2 ( σε πολλαπλάσιο εννοείται χρόνο ) και με την δυνατότητα εξόφλησης σε έξι ΑΤΟΚΕΣ μηνιαίες δόσεις των 400 ευρώ μέσω πιστωτικών καρτών.
Φυσικά για όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο εξαιρετικά εντατικό αυτό πρόγραμμα οι LernenDe θα προσφέρουν αντίστοιχα φροντιστηριακά τμηματα που με δύο δίωρα την εβδομάδα θα οδηγούν από τον Οκτώβριο 2016 έως τον Μαίο 2017 στην απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut στην εξαιρετική τιμή των 1800 ευρώ με την δυνατότητα εξόφλησης σε 6 άτοκες δόσεις των 300 ευρώ με πιστωτικές κάρτες.
Και εξυπακούεται ότι ΟΛΑ τα παραπάνω προγράμματα σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ προσφέρονται και στα ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων είτε δία ζώσης είτε μέσω Skype.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr