Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

TO ZERTIFIKAT B1 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ , ΣΕ 3Ο ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ !


Πολλοί από όσους ενήλικες ενδιαφέρονται για ταχυρυθμα, ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών - δια ζώσης ή μεσω Skype – μας ρωτάνε γιατί σε όλα μας τα πρόγραμματα σπουδών δεν μιλάμε καθόλου για το επίπεδο Β1 ή το πτυχίο Β1 του Goethe Institut.

Η απάντηση είναι απλή. Το Zertifikat B1 του Goethe Institut είναι ένα πτυχίο που ΔΕΝ ζητείται από κανέναν δημοσιο ή ιδιωτικό επαγγελματικό φορέα ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Ελλάδα.

Η φιλοσοφία των LernenDe είναι να μην χρονοτριβεί, ούτε και να “οδηγεί” τους σπουδαστές μου στο να πληρώνουν τα διόλου ευκαταφρόνητα δίδακτρα του Β1 , για ένα πτυχίο χωρίς αντίκρυσμα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των σπουδαστών μας για την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut “χρησιμοποιούμε” ασφαλώς τα Test του Β1 απλά για να καταγράψουμε και να ελέγξουμε την επίδοση των σπουδαστών μας και ασφαλώς για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ιδίοις όμμασι την εκπληκτική τους πρόοδο και το επίπεδο των γνώσεων που αποκτούν κοντά μας μέσα σε ένα δίμηνο ( δηλαδή μετα από 8 εβδομάδες ) με μόλις δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα.

Γιατί ο μέσος όρος των σπουδαστων μας μετα από 30 εξηντάλεπτες ώρες μαθηματων στο υπερενατικό μας πρόγραμμα DeutschRasant πετυχαίνει score 75 και 80% στα πραγματικά Test του Zertifikat B1 του Goethe Institut σε ΟΛΑ τα επιμέρους τμήματα( δηλαδή και στην κατανόηση κειμένου, και στο ακουστικό και στην έκθεση ΚΑΙ στο προφορικό )

Έτσι νωρίς ( ήδη μέσα στο πρώτο δίμηνο και μέσα σε 16 μαθήματα ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ ) “πείθονται” και οιμπλέον “δύσπιστοι” ότι ο στόχος να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες και σε διαστημα από 4 έως 6 μηνών είναι απόλυτα ρεαλιστικός και εφικτός!

Και για να μιλήσουμε και με οικονομικούς όρους - μιας και κάποιοι θεωρούν ότι τα 35 ευρώ που χρεώνουν οι συνεργάτες μας για ένα εξηντάλεπτο μάθημα στο υπερεντατικό μας πρόγραμμα των 100 ωρών είναι “υπερβολικά” και “εξωπραγματικά” - ας θεσουμε ευθέως το ερώτημα.

Ποιό Φροντιστήριο ή συνάδελφος ιδιώτης μπορεί σε 30 ώρες , σε 2 μήνες και με κόστος ΜΟΝΟ 1000 ευρώ να σας πάρει από το ΜΗΔΕΝ και να σας φτάσει ,όχι απλά να πετυχαίνετε την βάση του 60% στα πραγματικά Test του Zertifikat B1 του Goethe Institut, αλλά 75 και 80 και 85% ?

Δηλαδή όχι απλά να σας μάθει γρηγορα Γερμανικα , αλλα πρωτίστως σωστα Γερμανικα και με διδακτρα που ειναι φτηνοτερα από τα αντιστοιχα των πολυμελών τμηματων των Φροντιστηριων.

Οταν τα σοβαρα Φροντιστήρια Γερμανικών απαιτούν οκτώ μηνες, με δύο τρίωρα την εβδομάδα και δίδακτρα 1400-1800 ευρώ σε πολυμελή τμήματα για να καλύψουν τα τρία επίπεδα Α1 – Α2 και Β1 τότε σας ρωτάμε αν δύο μήνες , με δύο δίωρα και συνολικά 30 ώρες με κόστος 1000 ευρώ σε απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα δεν είναι πραγματική ευκαιρία ?

Έτσι λοιπόν είναι πιστεύουμε λογικό όταν κάποιοι σας μιλάνε για ιδιαίτερα μαθήματα των 10 ευρώ την ώρα να τους θέσετε την απλή ερώτηση. Σε πόσο χρόνο, σε πόσες ΑΚΡΙΒΩΣ ώρες θα σας φτασουν να πετυχαίνετε score 75 και 80% στα Test του Β1 ?

Σας βεβαιώνουμε ότι αυτό θα είναι σε πολύ περισσότερες από 100 ώρες και με κόστος πολύ παραπάνω από τα 1000 ευρώ και από τα 35 , 25 ή 20 ευρώ των συνεργατών μας , μιας και αν κάποιος επιλέξει αντί για το υπερεντατικό πρόγραμμα των 100 ωρών για το Β2 , το αντίστοιχο εντατικό των 140 ωρών για το Β2 το κόστος ανα εξηντάλεπτη ώρα μαθήματος κατεβαίνει στα 25 ευρώ την ώρα, και αν κάποιος τέλος επιλέξει το πρόγραμμα των 180 ωρών για το Β2 το κόστος κατεβαίνει στα 20 ευρώ την ώρα.

Και επαναλάμβανουμε για πολλοστη φορά τον όρο ΤΟ ΠΟΛΥ σε 100, 140 ή 180 ώρες.

Η εμπειρία μας εγγυάτε σε έναν συνεπή σπουδαστή την απόκτηση του Β2 σε πού λιγότερο χρόνο.

Εχουμε πάρα πολλές περιπτώσεις που σε 65 και 70 ώρες του υπερεντατικού μας προγράμματος ( με συνολικό κόστος 2300 ευρώ σε ιδιαίτερο μάθημα ) οι επιμελείς σπουδαστες μας ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ στο Zertifikat B2 του Goethe Institut έχοντας καταβάλλει σημαντικό λιγότερα χρήματα από όσα θα έδιναν σε ένα Φροντιστήριο , και φυσικά στο ένα τέταρτο του χρόνου που θα απαιτείτο !
Ετσι ο ισχυρισμός των LernenDe ότι προσφέρουν όχι απλά το γρηγορότερο και το πλέον ποιοτικό μάθημα , αλλά και εξαιρετικά οικονομικές τιμές επιβεβαιώνεται καθημερινά και έμπρακτα !

Πολλές σελίδες με testimonials θα μπορούσαμε να παραθέσουμε.

Αλλά δεν είναι σκοπός μας να διαφημίσουμε την δουλειά μας.

Απλά θέλουμε μέσα από το ιστολόγιο αυτό να πληροφορήσουμε όποια και όποιον ενδιαφερετε για σοβαρα ταχυρυθμα εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών ότι μπορει να το πετυχει σε κλασμα του χρόνου που σας έχουν πείσει ότι απαιτειται, και φυσικα σε κλασμα των διδακτρων που σας ζητανε !

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζί μας στο 

                      lernendegr@yahoo.gr