Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΙΑΚΟΥΑΡΙΟ 2016 - ΤΟ ZERTIFIKAT B2 TOY GOETHE INSTITUT ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ ZERTIFIAKT C1 TOY GOETHE INSTITUT ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2016


Στις 11 Ιανουαρίου 2016 – μία μέρα μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων για το Zertifikat B2 του Goethe Institut στην Αθήνα – ξεκινούν εκ νέου εντατικα , ταχυρυθμα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μέσω Skype ή δία ζώσης -αποκλειστικά για ενηλικες - από την ομάδα των εξειδικευμένων Φιλολόγων Γερμανικής των LernenDe με στόχο το Zertifikat B2 στις 27-29 Μαΐου 2016 και το Zertifikat C1 στις 24-25 Ιουνίου 2016.

Ο πρώτος κύκλος για το Β2 διάρκειας 20 εβδομάδων οδηγεί τον αρχάριο σπουδαστή στην απόκτηση του Zetifikat B2 του Goethe Institut σε 5 μήνες.

Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει είτε το υπερεντατικό μας πρόγραμμα DeutschRasant διαρκείας 100 ωρών, οπότε θα κάνει δύο φορές μάθημα την εβδομάδα με διάρκεια 150 λεπτά ( 2.5 ώρες ) την φορά , είτε το εντατικό μας πρόγραμμα DeutschIntensiv των 150 ωρών, οπότε θα κάνει 3 φορές μάθημα την εβδομάδα διάρκειας 150 λεπτων ( 2.5 ωρων ) ανα φορά.

Ο δεύτερος κύκλος για το C1 διάρκειας 24 εβδομάδων ( δηλαδή 6 μηνών ) οδηγεί τον αρχάριο σπουδαστή στην απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut σε 6 μήνες.

Και πάλι μπορείτε να επιλέξετε είτε το υπερεντατικό μας πρόγραμμα διάρκειας 144 ωρών με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα , είτε το εντατικό μας πρόγραμμα των 216 ωρών με τρία τρίωρα την εβδομάδα.

Όταν τα Φροντιστήρια Γερμανικών σας προσφέρουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε δύο ακαδημαικά έτη συνολικής διάρκειας 16 μηνών οι LernenDe σας το εξασφαλίζουν σε 5 μήνες !!

Όταν τα Φροντιστήρια Γερμανικών χρειάζονται 3 ακαδημαικά έτη συνολικής διάρκειας 24 μηνών για το Zertifikat C1 οι LernenDe σας το προσφέρουν σε 6 μήνες !

Και με κόστος που ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ 1-1 ΜΕΣΩ SKYPE ή ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ και ακόμη και πιο οικονομικό των διδάκτρων που θα δίνατε στα ΣΟΒΑΡΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ Φροντιστήρια Γερμανικών !

Αναλυτικά το κόστος για τους δύο παραπάνω κύκλους σπουδών θα βρείτε στο ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ B2 ΚΑΙ ΤΟΥ C1 ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
 
Συνεπώς οι LernenDe δεν είναι μακράν οι ταχύτεροι στα ταχυρυθμα , εντατικα μαθηματα Γερμανικων αλλα και με απόλυτα ανταγωνιστικά δίδακτρα σε σχέση με τα ΣΟΒΑΡΑ εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης !!
Για οποιαδήποτε άλλη σας απορία ή για κράτηση θέσεων παρακαλούμε να στείλετε email στο 
                      lernendegr@yahoo.gr
λέγοντας μας ΑΚΡΙΒΩΣ για ποιό πρόγραμμα ενδιάφερεστε , την ΠΟΛΗ ή ΣΥΝΟΙΚΙΑ σας ( για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ) και ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ με ώρες επικοινωνίας ώστε η Γραμματεία να προωθήσει το email σας στην καθηγήτρια / καθηγητή που καλύπτει την πόλη/περιοχή σας για να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί σας.