Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΑ , ΛΑΡΙΣΑ , ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2015

Μετά από δύο και πλέον μήνες απουσίας αναρτήσεων μιας και δεν υπήρχαν διαθέσιμες κενές ώρες των συνεργατών μας, οι LernenDe ανακοινώνουν τις προσφορές τους για τα θερινα εντατικα ταχυρυθμα Γερμανικων 2015 !

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μέσα στο 2015 το Zertifikat B2 ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ τον Ιούνιο του 2015, οι LernenDe δίνουν την δυνατότητα σε όσους ξεκινήσουν ως ΑΡΧΑΡΙΟΙ από 1η μέχρι και 15η Ιουνίου 2015 να αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ τον Οκτώβριο του 2015 το Zertifikat B2.

Συγκεκριμένα ξεκινώντας την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και κάνοντας 17 εβδομάδες μάθημα ( προβλέπονται δύο εβδομάδες διακοπές τον Αύγουστο  ) με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα ( 180 λεπτά που αντιστοιχούν σε 4 ΔΩ την φορά )  και ένα τρίωρο test προσομοίωσης κάθε Σάββατο , αποκτάται ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν 10 και 11 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα και στη Ρόδο.

Όσοι ξεκινήσουν στο διάστημα από 7 έως και 15 Ιουνίου θα χρειαστεί να κάνουν τις πρώτες 2 , 3 ή 4 εβδομάδες τρία τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα για να καλύψουν τις χαμένες ώρες.

Οι θέσεις στα συνεργάζόμενα Φροντιστήρια έχουν δυστυχώς καλυφθεί από προεγγραφές που έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε το συγκεκριμένο υπερεντατικό πρόγραμμα των 100 ωρών θα λάβει χώρα ΜΟΝΟ σε κλειστα διμελή group.

Μετά από τον ενδυνάμωση της ομάδας των LernenDe με νέες και νέους συναδέλφους φιλολόγους Γερμανικής Φιλολογίας ( ΕΚΠΑ και ΑΠΘ ) και την εκπαίδευση τους στην μέθοδο των LernenDe καλύπτουμε εφεξής πέρα από την Αθήνα και την Αττική, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα . την Λάρισα , το Ηράκλειο , το Βόλο και την Χαλκίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές που θα μας στέλνουν email στο lernendegr@yahoo.gr θα έρχονται σε επαφή από την Γραμματεία μας , ανάλογα με την περιοχή που μένουν στην Αθήνα - Αττική ή τις άλλες πόλεις  στην Ελλάδα με τις καθηγητριες-τες που τις καλύπτουν.

Με αυτές-ους θα συζητούν κάθε απορία τους και στην συνέχεια θα εγγράφονται κανονικά στα Φροντιστήρια που συνεργάζονται ώστε να έχουν από αυτά κάθε βεβαίωση για τις σπουδές τους και φυσικά και την ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ σπουδών.

Τα μαθήματα θα γίνονται είτε στο χώρο του Φροντιστηρίου,  είτε στο χώρο των καθηγητριών , είτε και στο χώρο των σπουδαστών ανάλογα με το τι εξυπηρετεί τους σπουδαστές και την-ον καθηγητρια-τη.

Τα δίδακτρα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παραμείνουν ( για τελευταία φορά το φετινό ακαδημαϊκό έτος ) στην εξαιρετική προσφορά των 2500 ευρώ ανα σπουδαστή για το κλειστό διμελές group, και εξοφλούνται ΜΟΝΟ με πιστωτικές κάρτες ( πλήν ΕΤΕ ) σε 4 άτοκες δόσεις.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα σοβαρα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών απαιτούν περιπου 1600 ευρώ για τον οκτάμηνο κύκλο των επιπέδων Α1 - Α2 και Β1 και άλλα 1400 ευρώ για έναν ακόμη οκτάμηνο κύκλο του Β2 ( δηλαδή 2 ακαδημαϊκά έτη ) συνολικά 3000 ευρώ σε ΠΟΛΥΜΕΛΗ τμήματα τότε η προσφορά των LernenDe για την ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ απόκτηση του Zertifikat B2 σε 4 μήνες με 2500 ευρώ το άτομο σε κλειστό διμελές group ( ουσιαστικά δηλαδή ιδιαίτερο ) είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Και αν μάλιστα σκεφτεί  κανείς ότι για να αποκτήσει κανείς το Zertifikat B2 φοιτώντας στο Goethe Institut απαιτούνται επτά κύκλοι σπουδών διάρκειας 15 εβδομάδων με έξι ώρες την εβδομάδα ( δηλαδή σχεδόν 24 συνεχείς μήνες φοίτησης ) σε τμήματα έως και 15 σπουδαστών και με κόστος 690 ευρώ ανα επίπεδο , άρα συνολικά 4830 ευρώ μετα από δύο συνεχή έτη φοίτησης, τότε η προσφορά των LernenDe είναι πραγματικά ανεπανάληπτη.

Και επειδή οι LernenDe είναι τόσο σίγουροι για την επιτυχία των σπουδαστών τους σας εξασφαλίζουν με την ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ που θα υπογράψετε με το Φροντιστήριο που θα εγγραφείτε ότι στην ( εξαιρετικά απίθανη ) περίπτωση όπου αποτύχετε στις εξετάσεις του Zertifikat B2 στις 10 και 11 Οκτωβριου 2015, θα σας επιστραφει το 100% των καταβληθέντων διδάκτρων και θα σας προετοιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ για την επόμενη εξεταστική ! 

Φυσικά η εγγύηση ισχύει για όσους φοιτούν ανελλιπώς, παραδίδοντας τις εργασίες που τους αναθέτουν οι διδάσκοντες και πετυχαίνουν βαθμολογία τουλάχιστον 60% στα 4/5 των εβδομαδιαίων test προσομοίωσης που θα γίνονται κάθε Σάββατο, δηλαδή στα 12 από τα 16 συνολικά test.

Όπως καταλαβαίνετε οι διαθέσιμες ώρες των καθηγητριών-των μας που θα αναλάβουν τα συγκεκριμένα τμήματα είναι πεπερασμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρα προτεραιότητας.

Για όσους δεν ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα τμήματα αλλά για πιο ήπιο ρυθμό φοίτησης με στόχο το Zertifikat B2 τον Ιανουάριο 2016 θα ξεκινούν κάθε εβδομάδα του Ιουνίου καινούργια κλειστα διμελή group ή και απόλυτα ιδιαίτερα μαθήματα.

Τα δίδακτρα για όσους ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2015 θα παραμείνουν στα 2500 ευρώ ανα άτομο στα κλειστά διμελή group.

Για τα ιδιαίτερα μαθήματα τα δίδακτρα καθορίζονται ελεύθερα από την-ον καθηγητρια-τη.

Τέλος για όσους επιθυμούν σχεδόν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας οι καθηγητριες-τες διδάσκουν μέσω SKYPE.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινώνησετε μαζί μας στο 
                         lernendegr@yahoo.gr 
ΟΛΑ τα email θα απαντηθούν το πολύ σε 24 ώρες γι αυτό και σας παρακαλούμε να ελέγχετε πέρα από τα Εισερχόμενα και τα Spam σας