Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ


ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ , ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ , ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ

Όπως ασφαλώς έχετε πληροφορηθει οι LernenDe - που συνιστουν την κορυφαία ομάδα φιλολόγων που εξειδικεύεται στα ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικων για ενηλικες - συνεργάζεται πλέον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα ομαδικά τμήματα, στα νότια προάστια με τα Φροντιστήρια Κατωπόδη, στα βόρεια προάστια με τα Φροντιστήρια Παναγιωτίδη, και στα δυτικά προάστια με τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Και τα στα τρία Φροντιστήρια διδάσκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, φιλόλογοι Γερμανικής με μεταπτυχιακά και εκπαιδευμένοι στην μέθοδο LernenDe.

Και στα τρία Φροντιστήρια προσφέρονται ακριβώς τα ίδια προγράμματα σπουδών Γερμανικής που έχουν εκπονηθεί από τους LernenDe.

Το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ που σε 100 διδακτικές ώρες των 60 λεπτών σας εγγυάται την απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe Institut ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ.

Οι 100 ώρες μπορούν να επιμεριστούν σε 4 μήνες ( με 2 τρίωρα την εβδομάδα ) , σε 5 μήνες ( με 2 μαθήματα των 2.5 ωρών ) και σε 6 μήνες ( με 2 δίωρα την εβδομάδα )

Όπως εύκολα θα διαπιστώσετε από την έρευνα αγορά σας ΔΕΝ υπάρχει κανένα Φροντιστήριο Γερμανικών ( ούτε στην Ελλάδα, πολλώ δε μάλλον στην Γερμανία ) που όχι απλά να σας εγγυάται την απόκτηση του Β2 σε 100 ώρες, ούτε καν να είναι σε θέση να σας προσφέρουν τόσο ταχύρυθμο πρόγραμμα.

Η εγγύηση είναι συγκεκριμένη, έγγραφη και σας επιστρέφει ΟΛΟ το ποσό των διδάκτρων στην εξαιρετικά απίθανη  περίπτωση που δεν πετύχετε στις εξετάσεις για το Β2.

Παράλληλα με το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ λειτουργούν το ΕΝΤΑΤΙΚΟ και το ΑΠΛΟ προγραμμα.

Το ΕΝΤΑΤΙΚΟ προγραμμα εξασφαλίζει το Zertifikat B2 Goethe Institut σε 150 ώρες.

Αυτό επιμερίζεται σε 6 , 7 ή το πολύ σε 8 μήνες πάντα με δύο μαθήματα την εβδομάδα διάρκειας 2 ή τριών ωρών.

Ενώ δηλαδή τα περισσότερα ελληνικά Φροντιστήρια Γερμανικών σε 6 έως 8 μηνες σας προετοιμάζουν για το Β1, τα Φροντιστήρια Κατωπόδη, Παναγιωτίδη και Παπαδέα που συνεργαζονται με τους LernenDe στο ίδιο διάστημα σας εξασφαλίζουν το Zertifikat B2 !

Τέλος το ΑΠΛΟ πρόγραμμα σας εξασφαλίζει το Ζertifikat B2 σε 200 ώρες που επιμερίζονται σε 9 έως το πολύ 12 μήνες.

Δηλαδή με δύο δίωρα την εβδομάδα ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σε ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ και σχεδον με ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ μπορειτε να αποκτήσετε ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ το Zertifikat B2 αν επιλέξετε το απλο τμήμα Γερμανικών των LernenDe που και πάλι είναι κατα πολύ ταχύτερο από τα ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών των εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών του Κέντρου.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα φροντιστηριακά μας τμήματα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ 

Επειδή όπως καταλαβαίνετε το ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ και το ΕΝΤΑΤΙΚΟ μας τμήμα απευθύνεται σε σπουδαστές που να έχουν την θέληση, την επιμέλεια και τις ικανότητες για να ανταποκριθούν σε τόσο εντατικούς ρυθμούς σπουδών, για τον λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ ή στο ΕΝΤΑΤΙΚΟ τμήμα υπάρχει πριν από την εγγραφή τους ΔΩΡΕΑΝ συνέντευξη και ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό ιδιαίτερο μάθημα αξιολόγησης των υποψηφίων από εξειδικευμένους συνεργάτες των LernenDe , προκειμένου να εξασφαλιστεί επιπροσθέτως  και η απόλυτη ομοιογένεια των τμημάτων.

Κατόπιν θα γίνεται η εγγραφή τους σε όποιο από τα τρία Φροντιστήρια επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
                    lernendegr@yahoo.gr