Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ Η ΑΠΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

 Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε αρκετα email για να εξηγήσουμε τι τμήματα υπάρχουν, πόσες ώρες απαιτούνται, τα δίδακτρα κλπ
Ανακεφαλαιώνοντας σας ενημερώσουμε !
Υπάρχουν τρεις βασικές επιλογές !
Το υπερεντατικό τμήμα το οποίο σε 100 ώρες, που επιμερίζονται σε εικοσιπέντε εβδομάδες ( δηλαδή σε 6 μήνες ) με δύο δίωρα ( 120 λεπτά ) την εβδομάδα, σας φθάνουν από το ΜΗΔΕΝ στο πτυχίο B2 Goethe Institut με βαθμό τουλάχιστον ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ κάτι για το οποίο δεσμευόμαστε.
Υπάρχει δυνατότητα και πληθώρα σπουδαστων που απέκτησαν το Β2 απο το μηδεν σε 4 μηνες με δύο τρίωρα την εβομάδα !
Να τονίσουμε ωστόσο ευθυς εξ αρχης ότι το υπερεντατικό απευθύνεται σε ενήλικες που ΔΕΝ έχουν περισπασμό απο επαγγελματικές ή φοιτητικες υποχρεώσεις και μπορούν να αφοσιωθουν για εναν τετράμηνο ή εξάμηνο ΑΠΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην μελέτη της Γλώσσας. 

Τα εντατικά τμήματα που σε 150 ώρες που επιμερίζονται σε 37 εβδομάδες ( 9 μήνες ) με δύο δίωρα ( 120 λεπτά ), σας φθάνουν με τα ίδια άριστα αποτελέσματα στο Β2 , απευθύνονται σε φοιτητες ή επαγγελματίες που μπορούν να διαθέσουν μία λογική καθημερινη μελέτη στο σπίτι και τέλος...
Τα απλά τμήματα που σε 200 ώρες δηλαδή πενήντα εβδομάδες ( ήτοι σε 1 χρόνο ) πάλι με δύο δίωρα σας φθάνουν χαλαρά, κυριολεκτικά σχεδόν ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στο ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα !! 
Τα μαθήματα γίνονται ιδιαίτερα ή σε κλειστά τμήματα των δύο ή το πολύ τριών ατόμων, από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργα το βραδυ σε ημέρες και ώρες που εσείς επιλέγετε και που μπορουν να αλλάζουν ακόμη και ανα εβδομάδα για να σας εξυπηρετούν, ακόμη και Σαββατοκύριακα, δίπλα σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ, και ΠΡΟΣΟΧΗ για όποιο απο τα τρια τμηματα επιλέξετε ΔΕΝ υπάρχει διαφοροποίηση στο κόστος. 
Δηλαδή είτε 100, είτε 150 είτε 200 ώρες κάνετε στο υπερεντατικό, εντατικό ή απλό αντιστοίχως ΔΕΝ χρεώνεστε παραπάνω !
Απλά το υπερεντατικο τμημα ειναι διμελές και το εντατικο και το απλό τριμελή.
Ολα τα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου απαιτούν 8 μήνες για να σας φθάσουν στο Β1. Σε λιγότερο ή παρόμοιο διάστημα σας εξασφαλίζουμε όχι απλά το Β2 ( αυτο είναι κάτι το απλό για εμάς ) αλλά σας μαθαίνουμε ΑΡΙΣΤΑ Γερμανικά !
Ολοι μας οι σπουδαστές ΔΕΝ χρειάστηκαν ούτε μία ώρα μάθημα στην Γερμανία και ανταποκρίθηκαν ΤΕΛΕΙΑ τόσο στις προφορικές συνεντευξεις επιλογής προσωπικού όσο και στα καθήκοντα τους σε Νοσοκομεία ώς ιατροί, στην Βιομηχανία ώς μηχανικοί ή στις μεταπτυχιακές σπουδές τους.
Δεν είναι τυχαίο ( δειτε τις αναρτήσεις μας ) ότι οι σπουδαστές μας βαθμολογούνται τουλάχιστον με 23/25 στο Προφορικό τμήμα των εξετάσεων του B2 του Goethe Institut !!
Και αναφορικά με το κόστος ρωτήστε ΠΑΝΤΟΥ σε πόσο χρόνο και με τι κόστος θα σας οδηγήσουν Φροντιστήρια ή συνάδελφοι από το ΜΗΔΕΝ στο Β2.  
Στο τέλος, αν θέλετε, στειλτε μας ενα email για να διαπιστώσετε - περα απο το ότι είμαστε οι πλέον ταχύρυθμοι -  και το πόσο οικονομικοί είμαστε.  
                   lernendegr@yahoo.gr