Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

ZERTIFIKAT DEUTSCH B1 B2 ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ OIKONOMIKA ΜΑΘΗΜΑΤΑ


Ξεκινώντας τον Ιούνιο του 2012 μπορείς  να αποκτήσεις μέσα σε οκτώ μόλις μήνες  ( δηλαδή τέλη Ιανουαρίου 2013 ) το Zertifikat Deutsch B1 - B2 του Goethe Institut

Συγκεκριμένα έχεις δύο επιλογές

Α. Σε 8 μήνες με ένα μόνο τρίωρο μία φορά την εβδομάδα αποκτάς το Zerttifikat Deutsch B1.


B. Σε 8 μήνες με δύο δίωρα  την εβδομάδα αποκτάς το Zertifikat Deutsch B2.


Φυσικά αν κάποιος επείγεται μπορούμε να μειώσουμε τους μήνες φοίτησης αυξάνοντας αντίστοιχα τις ώρες διδασκαλίας.

Ενδεικτικά σε 6 μήνες με δύο δίωρα την εβδομάδα αποκτάς το Zertifikat Deutsch B1 και σε 6 μήνες με δυο δίωρα την εβδομάδα το πρώτο τρίμηνο και δύο τρίωρα την εβδομάδα το δευτερο τρίμηνο αποκτάς το Zertifikat Deutsch B2

Συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Ι. Απόλυτα ευέλικτο και εξατομικευμένο ωράριο επτά ημέρες την εβομάδα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ ( και Σάββατο και Κυριακή )

ΙΙ. Δωρεάν το διδακτικό οπτικοακουστικό υλικό ( Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά δικό μας υλικό που παρέχουμε σε PDF και  MP3 μορφή )

Αν έχεις απορία πώς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε ας σου διευκρινίσουμε 

Ι. Με 25 συναπτά έτη διδακτική φροντιστηριακή και πανεπιστημιακή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από τα οποία 18 αποκλειστικά σε ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων, ξέρουμε πολύ καλά τι και πως πρέπει να σε διδάξουμε με απόλυτο σεβασμό στον χρόνο σου, δίνοντας σου σε ένα μας δίωρο ότι θα έπαιρνες σε έξι και οκτώ ώρες φροντιστηριακού μαθήματος.


ΙΙ. Διδάσκουμε αποκλειστικά ιδιαίτερα ή σε κλειστά ομοιογενή τμήματα των δύο ή το πολύ τριών σπουδαστών. Έτσι δεν χάνεσαι στο πλήθος και μιλάς πολλαπλάσιο χρόνο Γερμανικά απ ότι στα φροντιστηριακά μαθήματα.

ΙΙΙ. Δεν κάνουμε κανένα από τα εμπορικά βιβλία που κυκλοφορούν, τα οποία είναι γραμμένα για φροντιστηριακό μάθημα και εκ των πραγμάτων αδολεσχούν. Παρέχουμε δωρεάν τις δικές μας σημειώσεις σε PDF μορφή που σου παρέχουν συνοπτικά και μεθοδικά όλα όσα χρειάζεσαι. 

ΙV. Δεν χάνουμε πολύτιμο χρόνο για ακουστικά στο μάθημα. Εχουμε δικό μας ακουστικό υλικό που στο παρέχουμε δωρεάν σε MP3 μορφή για να το ακούς σπίτι σου. Επίσης δεν χάνουμε χρόνο με το να σε βάζουμε να λύνεις ασκήσεις ή να γραφεις εκθέσεις στο μάθημα. Όλα αυτά τα κάνεις σπίτι σου και εμείς απλά τα διορθώνουμε.

Ετσι αξιοποιούμε πλήρως τον πολύτιμο χρόνο σου

Και  αν ρωτάς για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Ενδεικτικά σταχυολογήσαμε και γράφουμε στις επόμενες αναρτήσεις μερικούς μόνους από τους σπουδαστές μας που αρίστευσαν στο Β2 τους τελευταίους μήνες με βαθμούς 23/25 , 24/25 ή και 25/25 αντίστοιχα.


Ασφαλώς με την πρωτη ματιά και δεν είμαστε η πιο φτηνη επιλογη σας. Οι τιμες μας όμως ειναι δικαιες για την κορυφαια μας ποιότητα και έτσι θα διαπιστώσετε ότι τελικά είμαστε οικονομικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες
                      6 9 9 8 8 5 3 9 9 6