Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Β2 ΣΕ 6 ΕΩΣ 8 ΜΗΝΕΣ - ΣΩΣΤΑ - ΜΕΘΟΔΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΞεκινώντας από το μηδέν θα έχεις σε 6 έως το πολύ σε 8 μήνες με μόλις 2 δίωρα την εβδομάδα το Zertifikat Deutsch B2 του Goethe Institut απλά μεθοδικά, ευχάριστα και οικονομικά ! Και το κυριώτερο θα μιλάς με άνεση ΣΩΣΤΑ Γερμανικά. 

Και μάλιστα με κόστος για το Β2 σε ιδιαίτερο μάθημα λιγότερο απ ότι θα πλήρωνες για το Β1 σε πολυμελή τμηματα των  Φροντιστηρίων Γερμανικων του Κέντρου !

Με 25 συναπτά έτη εμπειρίας αποκλειστικά στην ταχύρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων στην Γερμανική Γλώσσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με καθολικά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις του Goethe Institut μπορούμε να στο εγγυηθούμε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους μαθητές κ. Παναγιώτη Μουστόγιαννη και Ιωάννη Τουρνά που ακολουθησαν το οκτάμηνο εντατικό μας τμήμα των 4 ωρών την εβδομάδα και ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ στις εξετάσεις Β2 του Φεβρουαρίου 2012 λαμβάνοντας 24/25 στην Εκθεση ( SA ) και 25/25 στην Κατανόηση Κειμένου ( LV ) αντίστοιχα και αμφότεροι 22.5/25 στα Προφορικά ( ΜΑ ).

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στην μαθητρια μας ιατρό Αμαλία Παπανικολάου που ουσιαστικά σε πέντε μήνες και σε 80 διδακτικές ώρες απέκτησε τον Μάιο του 2012 το Β2 του Goethe Institut.

Γιά όσους πάλι δεν επείγονται και επιθυμούν έναν πιο χαλαρό ρυθμό εκμάθησης από τις 4 ώρες του υπερεντατικού προγράμματος προτείνουμε τα εντατικά μας τμήματα όπου μόλις με ένα δίωρο την εβδομάδα σε 10 έως το πολύ σε 12 μήνες φτάνεις χαλαρά, ξεκούραστα αλλά πάντα με συνεπή μελέτη στο ίδιο αποτέλεσμα δηλαδή στο πτυχίο Β2

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 
                    6 9 9 8 8 5 3 9 9 6 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΟ Β2 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ Β2 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ