Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ Β2 ΜΟΝΟ ΜΕ 1200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ GROUP 4 ΑΤΟΜΩΝ !!!!!!

 Στις δύσκολές εποχές του lockdown με πολλούς εργαζομένους σε αναστολή οι LernenDe έρχονται να αποδείξουν στην ΠΡΑΞΗ ότι όχι μόνο ΜΑΚΡΑΝ οι "ταχύτεροι" στην διδασκαλία Γερμανικών και στην απόκτηση των πτυχίων του Goethe Institu ΑΛΛΑ και οι ΠΛΕΟΝ οικονομικοί.

Το ΜΕΓΙΣΤΟ ποσό των καταβαλλομένων διδάκτρων ( θα εξηγήσουμε στο τέλος τι εννοούμε με το "μέγιστο" ) εξαρτάται ΜΟΝΟ από τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ μας μάθημα ( μέσω SKYPE ) και θα είναι τα ΙΔΙΟ είτε πρόκειται για το υπερεντατικό μας πρόγραμμα  ( δηλαδή από το ΜΗΔΕΝ στο Β2 σε 2.5 - 4 μήνες ), είτε για το εντατικό  μας πρόγραμμα ( από το ΜΗΔΕΝ στο Β2 σε 5-8 μήνες ) είτε για το απλό ταχύρυθμο  μας πρόγραμμα ( από το ΜΗΔΕΝ στο Β2 σε 8-12 μήνες ) 

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ αριθμός σπουδαστών στους LernenDe είναι 4 άτομα

Τα μαθήματα των τμημάτων με 3 ή 4 άτομα γίνονται κατά βάση σε ΣΤΑΘΕΡΕΣ ημέρες κι ώρες , εκτός και αν το τμήμα αποτελείται από σπουδαστές που μπορούν να συντονιστούν σε ενδεχόμενες αλλαγές ημερών κι ωρών.

Στα κλειστά group των δύο ατόμων ή στο απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα 1-1 το πρόγραμμα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ευέλικτο και μεταβαλλόμενο ακόμη και ανά εβδομάδα ( αν αυτό διαυκολύνει τους σπουδαστές, ειδικά αν πρόκειται για γιατρούς με εφημερίες ) 

Τα μαθήματα γίνονται κατά βάση ΔΥΟ φορές την εβδομάδα από ΔΥΟ έως ΤΡΕΙΣ διδακτικές ώρες ανάλογα με τους επιλεγόμενους μήνες φοίτησης. 

Τρεις φορές ανά εβδομάδα με 2-3 διδακτικές ώρες ανά φορά γίνονται ΜΟΝΟ στα υπερεντατικά τμήματα με στόχο την απόκτηση του Β2 σε διάστημα 2.5 έως 4 μηνών.

Για το group των 4 ατόμων το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ από το ΜΗΔΕΝ έως και την ολοκλήρωση του επιπέδου Β2 και την προετοιμασία για τις εξετάσεις του Goethe Institut  - επαναλαμβάνουμε ΑΣΧΕΤΑ από το πρόγραμμα που θα επιλέξουν - είναι 1200 ευρώ ανά άτομο ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ και με ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟ το διδακτικό υλικό.

Για το group των 3 ατόμων το ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ανέρχεται στα 1600 ευρώ το άτομο ( στο ίδιο πλαίσιο όπως παραπάνω )

Για το group των 2 ατόμων το ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ανέρχεται στα 2000 ευρώ το άτομο 

Και τέλος για το απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα 1-1 το ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ανέρχεται στα 3600 ευρώ 

Τα δίδακτρα ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ανάλογα με τους μήνες φοίτησης

Για παράδειγμα για το group των 4 ατόμων με κοινό στόχο την απόκτηση του Β2 σε 6 μήνες το μηνιαίο κόστος ανά άτομο είναι 200 ευρώ το μήνα

Αλλο παράδειγμα. Για το κλειστό group των 2 ατόμων με στόχο την απόκτηση του Β2 σε οκτώ μήνες είναι 250 ευρώ το μήνα

Τελευταίο παράδειγμα. Για ΑΠΟΛΥΤΑ ιδιαίτερο μάθημα και για την απόκτηση του Β2 ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ με χρονικό ορίζοντα 12 μηνών τα μηνιαία δίδακτρα είναι 300 ευρώ.

Μερικές αναγκαίες παρατηρήσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρείτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό πρόγραμμα σπουδών που να προετοιμάζει ΑΡΧΑΡΙΟ για την απόκτηση του Β2 του Goethe Institut για διάστημα ΚΑΤΩ από ΟΚΤΩ μήνες. Αυτό το κάνουν 35 χρόνια τώρα ΜΟΝΟ οι LernenDe

Και εκείνα τα Φροντιστήρια ( κυρίως στην Γερμανία ) που προσφέρουν οκτάμηνα προγράμματα απαιτούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΥΩΡΗ παρακολούθηση, ενώ με τους LernenDe ΟΛΑ μας τα προγράμματα άνω των έξι μηνών απαιτούν παρακολούθηση ΜΟΝΟ δύο φορές την εβδομάδα με μόνο ΔΥΟ δ.ω κάθε φορά

ΔΕΥΤΕΡΗ παρατήρηση. 

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρείτε ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ

Το ΠΛΕΟΝ οικονομικό Φροντιστήριο στην Ελλάδα προσφέρει το πακέτο από το μηδέν στο Β2 με χρόνο φοίτησης από 12 έως 16 μήνες και με 1200 ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ( ή με πιστωτική κάρτα ) ΑΛΛΑ σε group των 12 και πλέον ατόμων

1200 ευρώ ανά άτομο σε ΚΛΕΙΣΤΟ group των 4 ατόμων με δυνατότητα πληρωμής ΑΝΑ μήνα και με χρόνο ολοκλήρωσης της σειράς ( από το ΜΗΔΕΝ στο Β2 ) ΑΚΟΜΗ και σε 4 μήνες ΑΠΛΑ ΔΕΝ θα βρείτε ΠΟΥΘΕΝΑ.

Και ΠΡΟΣΟΧΗ . Μιλήσαμε στην αρχή για το ΜΕΓΙΣΤΟ ποσό καταβαλλομένων διδάκτρων.

Επειδή τα group μας είναι πολύ μικρά και οι εξαιρετικοί μας συνεργάτες διέπονται από αίσθημα ευγενούς άμιλλας ( που το Κέντρο έμπρακτα επιβραβεύει ) προσπαθούν - και σχεδόν πάντα το καταφέρνουν - να ολοκληρώσουν την σειρά των μαθημάτων σε ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από τον προβλεπόμενο χρόνο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι κάποια-ες από τις δόσεις των διδάκτων ΔΕΝ καταβάλλεται , που συνεπάγεται ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ κόστος.

Αυτό ΦΥΣΙΚΑ προυπόθέτει οι σπουδαστές να είναι ΣΥΝΕΠΕΙΣ ( να μην χάνουν μαθήματα ) και πρωτίστως ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ( να φέρνουν στην ώρα τους τις εργασίες που τους ανατίθενται και να μελετούν συστηματικά )

Και προφανώς ΔΕΝ έχουμε μιλήσει για την ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ μας και το ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ μας

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ΟΛΑ τα Φροντιστήρια και οι Συνάδελφοι Καθητριες-τες προσφέρουν την ΙΔΙΑ με εμάς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ( αν και τα αποτελέσματα στις εξετάσεις του Goethe όπου σχεδόν ένας στους δύο αποτυγχάνει, ίσως δείχνουν κάτι διαφορετικό )

Για κράτηση θέσεων στείλτε παρακαλώ email στο lernendegr@yahoo.gr