Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE !! Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΩΝ LERNENDE ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ .... ΕΠΩΝΥΜΑ !!!


Το πίστευε και μη ερεύνα στους LernenDe, τους κορυφαίους στα ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλικων ΔΕΝ ισχύει !

Για αυτό χαιρόμαστε όταν στα email και στις τηλεφωνικές συνομιλίες των συνεργατών μας, δεχόμαστε συχνά σχόλια δυσπιστίας κι αμφιβολίας !

Μα είναι δυνατόν το Zertifikat B2 σε 100 ώρες και σε 4 μήνες ?

Ρωτήσαμε σοβαρα Φροντιστήρια Γερμανικών και μας είπαν, μην τους πιστεύετε ( ...τους LernenDe δηλαδή ) Zertifikat σε 100 και 150 ώρες ?!?! Αυτό δεν γίνεται !”

Εμείς δεν θα απαντήσουμε με άλλα επιχειρήματα παρα μόνο ΕΠΩΝΥΜΑ !! Με ονόματα ! Ονόματα επιτυχόντων που σταχυολογήσαμε από τα δεκάδες των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ μας ( αυτών δηλαδή που πήραν το Zertifikat B2 με ΑΡΙΣΤΑ σε δύο τουλάχιστον μέρη των εξετάσεων, ή και στα τέσσερα )

Ονόματα ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ της τελευταίας ΜΟΝΟ διετίας που μας εμπιστεύτηκαν όταν αναζητούσαν όπως τώρα και εσείς  ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικών

Ας τους δουμε λοιπόν αναλυτικά !!

 Μαρθα Τσιτιριδου φοιτητρια Ηλεκτρολογων Μηχανικων, ξεκίνησε απο το μηδεν μέσα Σεπτεμβρη 2013 και σε οκτώ μηνες με 150 περίπου ώρες πήρε το Zertifikat B2 ! Και με τι βαθμολογία ?? 93.5/100 !! Χωρίς εξαντλητική μελέτη !! Ενω παρακολουθούσε και το τμήμα της ! Μέσα στην γενικότερη περσινή αναστάτωση στα ΑΕΙ !!
 
Μάριος Αναστασιάδης, ειδικευόμενος ιατρός στο 401 ΓΣΝ , ξεκίνησε μαζί μας μέσα Σεπτέμβρη 2013 ( έχοντας πάρει πριν 15 χρονια ως μαθητης το Grundstufe.... το σημερινό Β1 ). Χωρίς να έχει την παραμικρή ενασχόληση με τα Γερμανικά τα τελευταία 15 χρόνια !! Μαζί μας όχι απλά τα ξαναθυμήθηκε, αλλά πήρε ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ το Zertifikat B2 τον Ιανουαρίου 2014 . Με 16 μαθήματα , σε 32 ώρες ξαναθυμήθηκε τα Γερμανικά του επιπέδου Β1 που έκανε πριν 15 χρονια και απέκτησε το Zertifikat Β2!
Με 24/25 στα Προφορικά ! Και με 22.5/25 στην Εκθεση !!
Και συνέχισε ! Πάλι με ένα ΜΟΝΟ δίωρο την εβδομάδα ! Και σε άλλα 16 μαθηματα , σε 32 ώρες πήρε το Zertifikat C1 τον Μαίο του 2014 !
Ας το πούμε ξανά !! Σε 32 ώρες από το Β2 στο C1 !!
Και με τι βαθμούς ? 23/25 στα Προφορικά και 22/25 στην Εκθεση !

Και ας πάμε παλαιότερα !

Αμαλία Παπανικολάου. Ιατρός. Ειδικευόμενη Ψυχιατρικής ! Ξεκίνησε μαζί μας Οκτώβριο του 2011 και κάναμε μάθημα ΜΟΝΟ πέντε μήνες ! Αρχές Μαρτίου 2012 παρουσιάστηκε στο Ψ.Ν.Πέτρας Ολύμπου και ξεκίνησε ειδικότητα ! Κατέβηκε Αθήνα δύο Σ/Κ ! Και πήρε το Zertifikat B2 τον Μαίο του 2013 με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ! Με λιγότερο από 80 ώρες ξεκινωντας απο το ΜΗΔΕΝ και σε πέντε ουσιαστικά μήνες !!

Στέβη ( Σταυρούλα ) Μιχαλέα ! Ιατρός ! Ειδικευόμενη Παθολογίας σήμερα στην Γερμανία ! Μας κάλεσε 17 Ιουλίου 2012 λέγοντας μας ότι είχε μόλις πάρει ΟΡΙΑΚΑ το Zertifikat B1 και μας είπε ότι είχε δηλωθεί για το Αυστριακό Β2 στις 7 Σεπτεμβρίου ! Το Φροντιστήριο που είχε κάνει Γερμανικά ο προηγούμενο οκτάμηνο ΔΕΝ την αναλάμβανε να δώσει το Β2 σε λιγότερο από 1.5 μήνα ! Ουτε κανένα άλλο Φροντιστήριο ή καθηγητής ! ΜΟΝΟ οι LernenDe , δέχθηκαν και στις 7 Σεπτεμβρίου 2012 μετα από 1.5 μηνα και με ΜΟΝΟ δύο δίωρα την εβδομάδα δηλαδή σε 24 ώρες πήρε το Zertifikat B2 του OESD με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ. Ενα από τα 24 ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ. Ας το ξανατονίσουμε !! Σε 24 ώρες από ένα χαμηλό Β1 σε ένα ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ Β2 !! Και δεν σταμάτησε !! Και στις 10 Οκτωβρίου του 2012πήρε σχεδόν με ΑΡΙΣΤΑ και το Zertifikat B2 Goethe Institut στα Ιωάννινα ! Με 24/25 στα Προφορικά , όταν είχε φέρει 47.5/75 στα Προφορικά στο Β1 τρεις μήνες πρίν !!
Και θα γίνουμε κουραστικοί να παραθέτουμε ονόματα ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ !

Ποιαν και ποιον να πρωτοθυμηθούμε ?

Κατερίνα Τσιγγρή ! 94/100 στις εξετάσεις του Zertifikat B2 τον Μαίο του 2012.  

Ζωή Γαλανού με 92/100 στις ίδιες εξετάσεις ! Και τόσες άλλες !! Και τόσοι άλλοι !!

Είναι ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ  γραμμένοι στις παλαιότερες αναρτήσεις μας !!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ  ΕΠΩΝΥΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ  ΤΟΥΣ!

Ας μην έχετε συνεπώς την παραμικρή αμφιβολία !! Τα προγράμματα για τα ταχύρυθμα Γερμανικά ενηλίκων των LernenDe είναι δοκιμασμένα τα τελευταία 25 συναπτά έτη, εμπεριέχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία από την πρώτη γενια των LernenDe, τόσο παλαιά όσο το 1958 !! 

Και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ .... ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ !!

Με παλιούς μαθητές μας που τώρα διακρίνονται ως Καθηγητες σε Ελληνικά και Γερμανικα ΑΕΙ !
Με εκατοντάδες επιτυχημένους επιστήμονες και επαγγελματίες στην Γερμανία και στην Ελλάδα !!
Και κυρίως με ανθρώπους που κοντα μας έμαθαν να μιλουν ΑΡΙΣΤΑ εύκολα και γρήγορα Γερμανικα !

Επομένως σε όσους ακούτε κάποιους.... καλόπιστα να δυσπιστούν και να αμφιβάλλουν για τους LernenDe ας τους παραπέμψετε στο blog μας !

Τα ονόματα των επιτυχόντων μας μιλούν εύγλωττα !
Για περισσότερες πληροφορίες γράψτε μας στο
                  lernendegr@yahoo.gr