Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ZERTIFIKAT B2 ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ - ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2014 !!

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - grigora germanika - germanika - γερμανικα σε χρονο ρεκορ

Μιλώντας για σωστά και γρηγορα Γερμανικα για ενηλικες σε χρόνο ρεκόρ και με εγγυημένη επιτυχία ποιοί σας έρχονται στο μυαλό ??

Φυσικά οι LernenDe !!

Επί 25 έτη ΔΕΝ υποσχόμαστε ΑΛΛΑ πραγματοποιούμε ότι σε πολλούς ακούγεται αδύνατο !!
 
Την εκμάθηση της γερμανικης γλωσσας σε χρονο που δεν υπερβαίνει ΠΟΤΕ τους οκτώ μήνες ( πάντα στα υπερντατικά μας τμήματα ) !

Τα ταχυρυθμα Γερμανικα των LernenDe διάρκειας 4 - 8 μηνών απευθύνονται σε ενήλικες πτυχιούχους ( συνήθως γιατρούς και μηχανικούς ) που επείγονται, αφενός μεν να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut ( που για τους γατρούς αποτελεί αναγκαία προυπόθεση για την έκδοση της άδειας ασκησης ιατρικου επαγγελματος Approbation ) , αφετέρου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην επαγγελματική καθημερινότητα έχοντας αποκτήσει μαζί μας πέρα από στείρες γραμματικές και λεξιλογικές γνώσεις ευχέρεια στον προφορικό λόγο !

Σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κ.Κατωπόδη και Μ.Παναγιωτίδου προσφέρουμε την δυνατότητα ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ αρχές Απριλίου 2014 και σε πέντε μόλις μήνες δηλαδή τέλη Αυγούστου 2014 να αποκτήσετε το Zertifikat B2 του Goethe Institut παρακολουθώντας ( τις 16 από τις 20 εβδομάδες του προγράμματος ) ΜΟΝΟ δύο τρίωρα την εβδομάδα !  ( Τέσσερεις εβδομάδες οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τρία τρίωρα την εβδομάδα για να καλυφθούν οι χαμένες ώρες της Μεγάλης Εβδομάδος και των δεκαήμερων θερινών διακοπών που προβλέπει το πρόγραμμα ! )

Επομένως σε 20 εβδομάδες, με μία λογική παρακολούθηση δύο ή τριών ημερών την εβδομάδα και με συστηματική μελέτη σπίτι σας αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 !!

Και όταν λέμε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το εννοούμε !

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κατωπόδη και Παναγιωτίδου είναι τόσο σίγουρα για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου των LernenDe και την επιτυχία σας, που με την εγγραφή σας θα σας δώσουν ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ !

Αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο ότι μαζί μας θα μάθετε σωστά και γρήγορα Γερμανικα αλλά επιπροσθέτως και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Γερμανικά !

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό ?

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Τα Φροντιστηρια Κατωπόδη και Παναγιωτίδου προσφέρουν το πρόγραμμα αυτό στην προνομιακή τιμή των 2000 ευρώ για εξόφληση σε τέσσερεις άτοκες δόσεις με ΟΛΕΣ τις πιστωτικές κάρτες !

Προσέξτε !! 

Τα Κεντρικά Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου απαιτούν μόνο για τα τρία επίπεδα Α1 - Α2 και Β1 οκτώ μήνες και δίδακτρα από 1400 έως και 1700 ευρώ σε δεκαμελή έως δεκαπενταμελή τμήματα !

Οι LernenDe και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κατωπόδη και Παναγιωτίδου σας προσφέρουν τέσσερα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 σε πέντε μήνες με 2000 ευρώ σε ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ !!!

Σας προτέπουμε να ρωτήσετε ΠΑΝΤΟΥ !!

Πιστέψτε μας !!

ΔΕΝ θα βρείτε ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε σε Ελλάδα , ούτε σε γερμανόφωνες χώρες πρόγραμμα που να ΕΓΓΥΑΤΑΙ την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 5 μήνες  !!

ΟΥΤΕ θα βρείτε και πιο οικονομική προσφορά για την απόκτηση του !!!

Φυσικά για όσους ΔΕΝ επιθυμούν καταβολή με πιστωτικές κάρτες, ούτε επιθυμούν ταχύρυθμα φροντιστηριακα τμηματα, αλλά ευελεξία παρακολουθησης τότε οι LernenDe σας προτείνουν τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που προσφερουν οι συνεργάζόμενοι-ες με εμάς Καθηγητες-τριες !

Τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe διαφοροποιούνται από τα αντίστοιχα που προσφέρονται στην αγορά στο ότι από την αρχη τίθεται σαφες χρονοδιαγραμμα και στοχος αποκτησης διπλωματος σε ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !

Ετσι ο ενηλικας σπουδαστης που επιθυμεί να μαθει γρηγορα γερμανικα σε ιδιαιτερα μαθηματα ΧΩΡΙΣ να πληρωσει γι αυτα μια περιουσία, επιλέγοντας ένα από τα πολλά εξατομικευμένα προγράμματα των LernenDe αποκτά στο χρονικό διάστημα που αυτός επιθυμεί το πτυχίο που του χρειάζεται παρακολουθώντας πάντοτε μία έως το πολύ δύο δίωρα την εβδομάδα και με κόστος που είναι ανταγωνιστικό των Φροντιστηριακών τμημάτων για τα κλειστά διμελή group !!

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 
                     lernendegr@yahoo.gr