Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ .... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΟ ????



Θέλετε να αποκτήσετε εγγυημένα στον πιο συντομο χρονο κάποιο από τα πτυχία B1 - B2 - C1 - C2 του Goethe Institut ή να πετύχετε υψηλή βαθμολογία στο TestDaF και ψάχνετε ιδιαίτερα μαθήματα στην Αθήνα ??

Βρίθει η αγορά εργασίας από αγγελίες γερμανομαθών που προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα μέχρι και με 7 ευρώ την ώρα !!

Η δική μας προτροπή σε όσους θέλουν να αποφασίσουν για το πραγματικά οικονομικό μάθημα είναι να τους ρωτούν σε πόσες ακριβώς ωρες μπορεί κάποιος να τους οδηγήσει εγγυημένα  στην απόκτηση ενός πτυχίου του Goethe Institut

Τι εννοούμε ???

Αν κάποιος που παρέχει τις υπηρεσίες του με 7 ευρώ την ώρα χρειάζεται για παράδειγμα 100 ώρες να καλύψει κάποια επίπεδα και κάποιος άλλος που ζητά 20 ευρώ την ώρα καλύπτει τα ίδια επίπεδα σε 20 - 25 ή ακόμη και 30 ώρες τελικά για υπολογίστε ποιος είναι ο φθηνότερος ?

Και το πιο σημαντικό ποιός σας εξοικονομεί πέρα από χρήματα και τον ατίμητα πολύτιμο χρόνο σας ??

Κατα την ταπεινη μας γνωμη ας μην εντυπωσιάζεστε από τα φθηνά δίδακτρα. Ρωτήστε επίμονα να σας πούνε με ακρίβεια πόσες ΑΚΡΙΒΩΣ ώρες θα απαιτηθούν για να φθάσετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ στην απόκτηση των πτυχίων του Goethe Insitut !

Η ομάδα των συνεργατών των LernenDe ( όλοι έμπειροι Φιλόλογοι Γερμανικής ) σας εγγυάται με ακρίβεια σε πόσες ώρες θα έχει πετύχει το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα. Και αποδεικνύουμε με επώνυμες περιπτώσεις ότι είμαστε μακράν οι πλέον ταχύρυθμοι στην Ελληνική Αγορά !!

Και έτσι τελικά καταλήγουμε - ακόμα και σε επίπεδο τιμών - να είμαστε μακράν οι φθηνότεροι στην Ελληνική Αγορά !!! 

Πριν αποφασίσετε κάντε τον κόπο και γράψτε μας 
                             lernendegr@yahoo.gr