Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT 2014 ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ! ΣΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΙ LERNENDE ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!


ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT

Τα αποτελέσματα των εξετασεων του Goethe Institut αποδεικνύουν καθε φορα περιτρανα ότι στα ταχυρυθμα Γερμανικα οι LernenDe πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται !

Η Μάρθα Τσιτιρίδου, τριτοετής στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς , διάβασε - όπως και εσεις αυτην ακριβώς την στιγμή - τις αναρτήσεις μας για τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων, και μας έστειλε μέσα Σεπτεμβρίου 2013 ένα email λέγοντας μας ότι στο ταχυτερο δυνατο διάστημα , και σε χρόνο το πολύ οκτώ μηνων έπρεπε να αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

ΔΕΝ είχε την παραμικρή γνώση Γερμανικών !

Είχε ρωτήσει σχεδόν παντού ! Στο Goethe Institut , στα Φροντιστήρια Γερμανικών , σε καθηγητριες που έκαναν ιδιαιτερα !!

Η απάντηση ήταν ή ίδια !!

Zertifikat B2 σε οκτώ μήνες ???

Για την συντριπτική πλειοψηφία ήταν απλά αδιανόητο !!

Για κάποιους ελάχιστους ήταν θεωρητικά εφικτό μεν, αλλά με τόσες πολλές ώρες φοίτησης και με τόσο υψηλό κόστος που το καθιστούσαν απαγορευτικό !

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT

Οι LernenDe ήταν σύντομοι και ξεκάθαροι !!

Σε 100 το πολύ ώρες φοίτησης - στο υπερεντατικό μας πρόγραμμα - και σε 4 έως 6 μήνες στο εγγυώμαστε !

Διαφορετικά σε 9 μήνες με 150 ώρες ακολουθώντας το εντατικό μας πρόγραμμα με δύο δίωρα την εβδομάδα !

Με δίδακτρα φροντιστηριακά !!! 

Επέλεξε την δεύτερη επιλογή !

Και ξεκινήσαμε κάνοντας ΜΟΝΟ δύο μαθήματα από διομιση ώρες, δηλαδή 150 λεπτά την φορά !!

Και όχι κάθε εβδομάδα !!  Χριστούγεννα, στην περίοδο των εξεταστικής Φεβρουαρίου , το Πάσχα η κοπέλα δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να παρακολουθήσει !!

Παρέμεινε όμως σταθερή στην μελέτη της - και χωρίς να επιχειρήσει καν για το Β1 - έδωσε τον Ιούνιο του 2014, μετά από οκτώμιση περίπου μήνες ( ουσιαστικά μετά από 28 εβδομάδες πραγματικής φοίτησης και συνολικά 140 ώρες ) για το Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Τα αποτελεσματα των εξετασεων για το Zertifikat B2 ???

Παρακαλούμε σημειώστε βαθμολογίες !!

SA .... 22.5 / 25                LV ....  23  / 25
HV .... 24  /  25 ,              MA.... 24 /25

Σύνολο βαθμολογίας 93.5 /100 !! 

Βαθμός ΑΡΙΣΤΑ !!
 
ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT

Κάντε μόνοι σας την σύγκριση !!

Ρωτήστε παντού !!

Τα πλεον ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικών των σοβαρων εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών του Κέντρου, προσφέρουν στον αρχάριο ενηλικα σπουδαστη την δυνατότητα να δώσει για το Zertifikat B1 ( όχι το Β2 ) μετά από οκτώ μήνες με δύο τρίωρα ( ουσιαστικά με δύο μαθηματα των 2.5 ωρων την εβδομάδα )

Στο ίδιο διάστημα δηλαδή σε οκτω μηνες με 5 ώρες ή σε 9 μηνες με 4 ώρες την εβδομαδα, οι LernenDe σας εξασφαλίζουν με ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων ή σε κλειστο τμήμα των δύο ή τριων ατόμων ΟΧΙ το Zertifikat B1 ΑΛΛΑ το Zertifikat B2 !!!

Και με αποτελέσματα που όπως μπορείτε ιδίοις όμμασι να διαπιστώσετε και στην αναρτηση αυτή καθως επισης και στην , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο συνεπής – στην φοίτηση και στην μελέτη του - σπουδαστής όχι απλά θα αποκτήσει το Zertifikat B2 σε χρόνο ρεκορ αλλά στην κυριολεξια θα ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ.

Και για όσους αντιτείνουν το επιχείρημα ότι αυτό είναι δαπανηρό σε σύγκριση με τα φροντιστηριακά τμήματα, μπορούμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι στο διμελές τμήμα τα δίδακτρα για την απόκτηση του Zertifikat B2 είναι χαμηλότερα από εκείνα που θα κατέβαλλε στο Φροντιστήριο για την αποκτηση του Zertifikat B1 !!

Και για όσους σπουδαστές μας έρχονται να ξεκινήσουν φέρνοντας μαζί τους το δεύτερο άτομο με το οποίο θα κάνουν μαζί μάθημα , τότε το κόστος για την απόκτηση του Zertifikat B2 είναι τόσο χαμηλό που κανείς μιλάει για πρόκληση !!

Σας παροτρύνουμε να ρωτήσετε παντού !!

Σε Φροντιστήρια και σε συναδέλφους που κάνουν ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων !

Θετοντας όμως μια απλη και συγκεκριμένη ερώτηση !
 
Σε πόσο διάστημα και ΑΚΡΙΒΩΣ με πόσες ώρες σας ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ το Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Πιστέψτε μας ότι σε διάστημα 4 έως το πού 8 μηνών και με 100 το πολύ διδακτικές ώρες που το προσφέρουν οι LernenDe στο υπερεντατικό τους πρόγραμμα , αποκλείεται να βρείτε !

Ούτε καν με τις 150 ώρες σε οκτωμιση μήνες που σας προσφέρουμε στο εντατικό μας πρόγραμμα !!

Και με αποτελεσματα των εξετασεων του Goethe Institut που αποδεικνυουν με τον πλεον εύγλωττο τρόπο, ότι στα ταχυρυθμα Γερμανικα , οι LernenDe ειναι μακράν οι πρώτοι !!

Εδω και 25 συναπτά έτη !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 
                         lernendegr@yahoo.gr 

ΠΡΟΣΟΧΗ.... ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ - ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 12 ΩΡΩΝ ! ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ SPAM ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ! 


ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2014


Οπως το είχαμε προβλεψει και το ειχαμε αναρτησει , τα αποτελεσματα των εξετασεων του Goethe Institut για τις εξετασεις του Ιουνιου 2014 ανακοινωθηκαν μια ημερα νωρίτερα από σημερα !
Εχθές το μεσημέρι !
Παρότι δεν έχουμε ακόμη πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων, μιας και αρκετοι από τους υποψηφίους δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει με τις Γραμματείες των Φροντιστηρίων ή με τους καθηγητές τους για όσους έκαναν ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων , μια πρωτη ένδειξη μας μιλαει για πραγματικό θρίαμβο, για ακόμη μία φορά !
Ενδεικτικά σας παραπέμπουμε στην σχετική αναρτηση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT 2014 
Για όσα αποτελέσματα - πάντα ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ - λάβουμε ενημέρωση, θα προβούμε σε σχετική ανάρτηση !
Πάντως όποιοι επιθυμούν μπορούν στην σχετική ιστοσελίδα του Goethe Institut να δουν μόνοι τους τα αποτελεσματα των εξετασεων εισαγοντας την ημερομηνία γέννησης τους και τον κωδικό με τον οποίο συμμετείχαν στις εξετασεις του Goethe Institut τον Μαιο και Ιουνιο 2014.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και για εντατικα, ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα ή και μέσω Skype παρακαλούμε επικοινωνήστε στο
                            lernendegr@yahoo.gr

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ GOETHE INSTITUT !!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT , ΝΩΡΙΤΕΡΑ , ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ GOETHE INSTITUT ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 , ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ GOETHE INSTITUT , APOTELESMATA EKSETASEWN GOETHE INSITUT

Όπως ασφαλώς έχετε ενημερωθεί η ανακοινωση των αποτελεσματων των εξετασεων του Goethe Institut που διεξήχθησαν τον Ιούνιο του 2014 έχει προγραμματιστεί για τις 25.7.2014, ημέρα Παρασκευή !

Η εμπειρία ωστόσο μας έχει διδάξει ότι πολύ συχνά, τα αποτελεσματα των εξετασεων για το Zertifikat B1 , Zertifikat B2 , Zertifikat C1 καί C2 Goethe Institut συχνά ( δύο στιε τρείς φορές ) ανακοινώνονται τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα !

Προτείνουμε λοιπόν στους υποψηφίους από την Πέμπτη 24.7.2014 ( το μεσημέρι και μετά ) να μπαίνουν στο online portaλ του Goethe Institut με το δελτίο υποψηφίου ανα χείρας, ώστε με τον κωδικό υποψηφίου και την ημερομηνία γέννησης τους να δουν τα αποτελέσματα τους !
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT , ΝΩΡΙΤΕΡΑ , ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ GOETHE INSTITUT ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 , ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ GOETHE INSTITUT , APOTELESMATA EKSETASEWN GOETHE INSITUT
Προσθήκη λεζάντας

Οι LernenDe εύχονται ειλικρινά και απο καρδιάς Καλα Αποτελεσματα σε όλες και σε όλους εσάς !

Με την απόλυτη βεβαιότητα ότι το σύνολο των υποψηφίων μας έχει πετύχει, και με αγωνία μόνο για το πόσοι από αυτούς θα βαθμολογηθούν με Αριστα και Λίαν Καλώς, οι LernenDe συνεχίζουν και κατα την διάρκεια του καλοκαιριού με τα εντατικα , ταχυρυθμα ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων τόσο στην Αθηνα όσο και στην Γερμανία και Ελβετία  μέσω Skype, να προετοιμάζουν τους αυριανούς επιτυχόντες !

Δεν ειναι τυχαίο που επί 25 συναπτά ετη τα ποσοστά επιτυχίας μας αγγίζουν το 100% με τρείς στους πέντε μαθητές μας να βαθμολογούνται με Αριστα και Λιαν Καλως !

Αν έχετε διάθεση και για του λόγου το αληθές μπορείτε στις προηγούμενες αναρτήσεις μας να δειτε μια πληθώρα από επώνυμες περιπτώσεις σπουδαστων μας, οι οποίοι σε χρονικό διάστημα από 4 έως και 8 μήνες απέκτησαν το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

Με το που λάβουμε και εμεις πληροφορηση για τα αποτελεσματα των εξετασεων του Goethe Istitut για τον Ιούνιο του 2014 και τις επιδοσεις των μαθητων μας, είτε αυριο Παρασκευή 25.7.2014 ή το αργότερο το Σάββατο θα αναρτήσουμε - όπως πάντα επώνυμα - τα ονόματα τους και τις επιδόσεις τους !!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT , ΝΩΡΙΤΕΡΑ , ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ GOETHE INSTITUT ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 , ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ GOETHE INSTITUT , APOTELESMATA EKSETASEWN GOETHE INSITUT

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί και ο εισηγητης Ιατρός για την υπερεντατική δεκαήμερη σειρά μαθημάτων ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ που θα πραγματοποιηθεί στην Σίφνο, στο ενδιάμεσο διάστημα των δύο ταχύρυθμων δεκαήμερων τμημάτων ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ που έχουν ήδη ανακοινωθεί , και για τα οποία μπορείτε να λάβετε αναλυτική πληροφόρηση στου παραπάνω συνδέσμους !

Ευχόμενοι η ανακοινωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Goethe Institut να γεμίσει χαμόγελα ικανοποίησης τα προσωπα όλων σας, οι LernenDe θα βρίσκονται και κατα την διάρκεια του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2014 στην διάθεση όσων επιθυμούν μεσα απο ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων να προχωρήσουν σε εξαιρετικα συντομο χρονο στην αποκτηση και των επομενων πτυχίων !
  

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ???



ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ , 7 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ , 10 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ , ΦΘΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Τα πιο οικονομικά μαθήματα Γερμανικών !! Γερμανικα με 10 ευρώ ή ώρα !!
Ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικών μεσω Skype με 7 ευρω ή ώρα !!
Το Internet βρίθει από τέτοιου είδους καταχωρήσεις !!
Δεκάδες, εκατοντάδες !!
Ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν τα μανιτάρια !

Και το ερώτημα μας είναι απλό !
Πιστεύετε όντως ότι τα μαθήματα αυτά είναι οικονομικά ??

Ας το εξετάσουμε μαζί !
Ας υποθέσουμε ότι έχετε δύο επιλογές αναφορικά με ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικών !
Την Α και την Β !
Και οι δύο εξίσου καλές και εξίσου ποιοτικές !
Η Α σας λέει ότι μόνο με 7 ευρώ την ώρα σε διδάσκω Γερμανικά !
Σωστα, ποιοτικά Γερμανικά !
Μέχρι εδώ τέλεια !
Η Β σας λέει ότι εγώ θέλω 20 ευρώ την ώρα για να σε διδάξω Γερμανικά !
Wow !!!!!
Μεσούσης της κρίσης, με ανέχεια και ανεργία πρωτοφανή , τολμά και ζητά 20 ευρώ την ώρα για ιδιαίτερο !!
Τρελλάθηκαν ???
Εκ πρώτης όψεως αυτή είναι η απόλυτα λογική και δικαιολογημένη αντίδραση κάθε σώφρονος ανθρώπου !
Για να δούμε όμως είναι η επιλογή Α των 7 ευρώ τόσο οικονομική όσο ακούγεται ??
Πως θα το κρίνετε αυτό ??
Με έναν πολύ απλό τρόπο !
Ρωτήστε τους, και τον Α και τον Β ένα απλό ερώτημα !
ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ , 7 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ , 10 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ , ΦΘΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Σε πόσο χρόνο, σε πόσες συγκεκριμένα διδακτικές ώρες των 60 λεπτών μπορείς να μου εγγυηθείς ότι θα αποκτήσω το Zertifikat B2 του Goethe Institut ??? 
 Οχι αφηρημένα, με αερολογίες του τύπου “Αυτό εξαρτάται από το αν μελετάτε, αυτό εξαρτάται από το πως θα απορροφήσετε την ύλη...” και άλλες τέτοιες υπεκφυγές !
Απαιτήστε μια συγκεκριμένη απάντηση !

Σε πόσες συγκεκριμένα διδακτικές ώρες των 60 λεπτών μπορείτε να μου εγγυηθείτε ότι θα πάρω το Β2 ??

Αν υποθέσουμε ( και αυτό ΔΕΝ ειναι απλά υπόθεση, είναι αυτό που θα ακούσετε στην καλύτερη των περιπτώσεων ) ότι ο Α των 7 ευρώ σας πει ότι χρειάζομαι δύο χρόνια, με δύο τουλάχιστον  δίωρα την εβδομάδα, τότε υπολογίστε... 4 ώρες την εβδομάδα, δηλαδή 16 το μήνα επί δέκα μήνες το χρόνο 160 ώρες επί δύο χρόνια 320 συνολικά ώρες επί 7 ευρώ ή ώρα , πόσο μας κάνει 2240 ευρώ !!!
Αν τώρα ο Β, που τολμά και ζητάει 20 ευρώ την ώρα , σας πει ότι το πολύ σε 100 ώρες, δηλαδή με δύο δίωρα τη εβδομάδα, δηλαδή 16 ώρες το μήνα, άρα σε έξι μήνες σας εγγυάται το Β2, για κάντε τον υπολογισμό !!
Και 100 να είναι οι ώρες επί 20 ευρώ, πόσο μας κάνει ??
2000 ευρώ !!
Δηλαδή πάνω από 10% πιο φθηνή, πιο οικονομική η επιλογή Β από την επιλογή Α !!
Με απλά λόγια το “ακριβό” μάθημα των 20 ευρώ καταλήγει να είναι πιο οικονομικό και από την “φθηνή” επιλογή των 7 ευρώ την ώρα !!
Χωρίς να υπολογίσουμε το ανυπολόγιστο !
Ότι η “ακριβή” επιλογή των 20 ευρώ σας το πετυχαίνει σε έξι από τους είκοσι μήνες της “φθηνής” επιλογης ( αν φυσικά κάνετε συνέχεια γιατί αλλιώς γίνονται και 22 και 24 )
Σας εξοικονομεί δηλαδή ανυπολόγιστα πολύτιμο χρόνο !!
Που σημαίνει πρακτικά ότι θα είστε 1,5 χρόνο νωρίτερα έτοιμοι να δρέψετε τους καρπούς των κόπων και της επένδυσης σας είτε με μία καλοπληρωμένη θέση εργασίας στην Γερμανία, είτε με μεταπτυχιακά είτε απλά με ένα επιπρόσθετο προσόν στην επαγγελματική σας φαρέτρα !!
Για τον λόγο αυτό σας προτρέπουμε !!
Μην σας εντυπωσιάζουν τα “φθηνα” πυροτεχνήματα !!
Μείνετε στην ουσία !
Επιλέξτε σοφά !
Δείτε στα σχετικα υπομενού στο πάνω μέρος της σελίδας μας αναλυτικά τα προγράμματα μας και τις προσφορές διδάκτρων των LernenDe για τα Φροντιστηριακά τμήματα και για τα Ιδιαίτερα μαθήματα μας !
Για οποιαδήποτε άλλη σας απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο                                   lernendegr@yahoo.gr


Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΣΙΦΝΟ !!!



ΕΝΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Θερινα εντατικά μαθήματα Γερμανικών και διακοπές συνδυάζονται ?
Ταχυρυθμα, εντατικα Γερμανικα και μπάνια συνδυάζονται ?
Πενήντα ωρες εντατικα μαθηματα Γερμανικών και ηλιοθεραπεία συνδυάζονται ?
Με τους LernenDe ασφαλώς και συνδυάζονται !!
Η συνεργαζόμενη καθηγητρια Frau Renate Waldmeier και η υπεύθυνη σπουδών μας κα Φωτεινή Μαρκάτου σας προσκαλούν στην μαγευτική Σίφνο, στις Καμάρες σε ένα μαγευτικό δεκαήμερο γνώσης και ξεκούρασης, από την Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 έως και το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 !
Κάθε πρωί και για δέκα μέρες ( εκτός της Παρασκευής 15.8 ) από τις 9.00 έως τις 14.00 ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικών σε Integationskurs δέκα το πολύ σπουδαστών με προχωρημένες γνώσεις επιπέδου Β2 !
Το πρόγραμμα διανθίζεται από καθημερινές απογευματινές προβολές γερμανικών ταινών και ντοκιμαντερ κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου που καλύπτουν δέκα θεματικές ενότητες, ανάλυση τους και στη συνέχεια διεξοδική συζήτηση !
Εννοείται πάντα και μόνο στα Γερμανικά !
Και φυσικά εκδρομούλες τα Σ/Κ σε κοντινές παραλίες, ταβερνακια και πολύ χαλαρή κουβεντούλα πάντα και μόνο στα Γερμανικα !
Σκεφτείτε το !
Εντατικα ταχυρυθμα γερμανικα, εντονη προφορική εξασκηση και παράλληλα διακοπές και ξεκούραση στη μαγευτική Σίφνο !
Η δομή των μαθημάτων και οι συζητήσεις είναι κατα τέτοιο τρόπο δομημένα ώστε να καλύπτουν σημαντικό μέρος της ύλης του Zertifikat C1 του Goethe Institut και να εξοικειώνουν τους σπουδαστές στο format και τις απαιτήσεις των εξετάσεων !
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό !

Το κόστος ανέρχεται στα 1500 ευρώ και περιλαμβάνει .
Διαμονη ! 14 διανυκτερεύσεις ( από 10 έως και 23 Αυγούστου ) σε κλιματιζόμενα δίκλινα δωμάτια με μπάνιο, τηλεόραση και κλιματισμό, δωρεαν WiFi πρωινό και βραδυνο από πλούσιο μπουφέ ! Στην κυριολεξία πάνω στο κύμα !!!
Ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων ! 50 διδακτικές ώρες των 50 λεπτών μάθημα σε δεκαμελές ( το πολύ ) τμήμα με δωρεάν όλο το εκπαιδευτικό υλικο !
Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει το τμήμα είναι να καλυφθεί ο αριθμός των δέκα σπουδαστών !
Σε περίπτωση που είναι λιγότεροι θα υπάρξει μία αναπροσαρμογή που αφορά τα δίδακτρα και είναι 150 ευρώ παραπάνω ανα άτομο για κάθε λιγότερο των 10 σπουδαστή ( δηλαδή αν είναι οκτώ οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν με 300 ευρώ παραπάνω δηλαδή αντί 1500 θα καταβάλλουν 1800 ευρώ )
Με λιγότερα απο έξι άτομα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η σειρά των μαθημάτων !
Δηλωσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι 31 Ιουλίου !
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν το Zertifikat B2 ή να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του !
Εξόφληση γίνεται ΜΟΝΟ με πιστωτικές κάρτες το αργότερο έως 7 Αυγούστου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο
                   markatou_fotini@yahoo.com