Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!

ΠΑΠΑΔΕΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Ασφαλώς και θα έχετε πληροφορηθεί για τα εντατικά, ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe.
Στην σελίδα μας  ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΣΩ SKYPE μπορείτε να δειτε αναλυτικά τα τρία μας προγράμματα σπουδών που αφορούν όσους ενδιαφερονται για ταχυρυθμα  φροντιστηριακα ή ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα ή μέσω Skype !
Υπάρχουν όμως πολλοί που επιθυμούν την εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στην Γερμανία ! Ακριβώς όπως αν επέλεγαν να μάθουν Γερμανικα στο Βερολινο , στο Μοναχο ή στη Φρανκφουρτη !!!
Δηλαδή με την αποκλειστική χρήση της Γερμανικής Γλώσσας από το πρώτο λεπτό, κάτι που αναγκάζει στον σπουδαστή από το πρώτο μάθημα να μιλά αποκλειστικά και μόνο στα Γερμανικά !
Ακριβώς όπως συμβαίνει στα Volkshochshulen και στα Fremdsprachinstitute στην Γερμανία !
Και ασφαλώς όπως συμβαίνει  και στο κορυφαιο όλων !
Στα Goethe Institut τόσο σε κάθε σχεδόν μεγαλούπολη της Γερμανίας όσο και στην Ελλάδα !
Για τον λόγο αυτό οι LernenDe εκπόνησαν και ξεκινούν να διδάσκουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τόσο στα Φροντιστήρια με τα οποια συνεργάζονται όσο και στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται στα Goethe Institut τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.
Αυτό σημαίνει ότι στο τέταρτο πρόγραμμα σπουδών των LernenDe ακολουθείται απαρρέκκλιτα το πρόγραμμα σπουδών των κανονικών τμημάτων ενηλίκων του Goethe Institut ! Το ίδιο αναλυτικό πρόγραμμα, οι ίδιες διδακτικές ώρες, ή ίδια ακριβώς μέθοδος !
Με τρεις όμως σημαντικές διαφορές !
  1. Στον αριθμό των σπουδαστών !Τα κανονικα τμήματα ενηλικων στα Goethe Institut ειναι κατα μέσο όρο δεκαπενταμελή !Τουναντίον στους LernenDe στα τμήματα των Φροντιστηρίων με τα οποία συνεργάζονατι οι LernenDe υπάρχουν το πολύ πέντε σπουδαστές ! Ενώ στα ιδιαίτερα μαθήματα υπάρχουν πάντα ΜΟΝΟ δύο σπουδαστές ( συνήθως συμμαθητές, συμφοιτητές ή φίλοι ) έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη συμβατότητα και συμφωνία προγραμμάτων και ωρών !
  2. Στο γεγονός ότι σε αντιδιαστολή με οποιοδήποτε άλλο φροντιστηριακό τμήμα ή ιδιαίτερο μάθημα με το πρόγραμμα των LernenDe ΔΕΝ υπάρχει μελέτη στο σπίτι ! ΟΛΗ η δουλειά γίνεται στα δύο εβδομαδιαία μαθήματα διάρκειας 3 Δ.Ω και έτσι ο σπουδαστής ΔΕΝ χρειάζεται να μελετήσει τίποτα στο σπίτι ! Μόνο κατα την προετοιμασία για κάποιο από τα διπλώματα Zertifikat B1 – B2 -C1 – C2 θα χρειαστεί να ετοιμάζει κάποιες εκθέσεις !
  3. Και φυσικά στα δίδακτρα που όπως σε ΟΛΑ τα προγράμματα που προσφέρουν οι LernenDe δηλαδή και στα τρία ταχύρυθμα μας προγράμματα των 100 – 150 -ή 200 ωρών και στο τέταρτο μας πρόγραμμα είναι σημαντικά πιο οικονομικά από τα ανταγωνιστικά ! Συγκεκριμένα για το τέταρτο πρόγραμμα που ακολουθεί ακριβώς το χρονοδιάγραμμα και το αναλυτικό πρόγραμμα και την μέθοδο που εφαρμόζεται στα Goethe Institut το κόστος είναι 600 ευρώ για καθένα από τα επίπεδα σπουδών Α1 – Α2 – Β1.1 – B1.2 – B2.1 – B2.2 – B2.3 – C1.1 – C1.2 – C1.3 – C2.1 – C2.2 – C2.3 όπως αυτά περιγραφονται αναλυτικά και στην ιστοσελίδα του Goethe Institut , και τα οποία διαρκουν 15 εβδομάδες με 6 Δ.Ω την εβδομάδα ! Που σημαίνει ότι αντί των 670 -690 ευρώ που θα πληρώνατε για τα πολυμελή τμήματα στο Goethe Institut μπορείτε με 600 ευρώ ανα επίπεδο είτε σε φροντιστηριακό πενταμελές τμήμα είτε ακόμα και σε διμελες ιδιαίτερο μάθημα να κάνετε ακριβώς ότι θα κάνατε και στο Goethe Institut ! Αλλά για την απόκτηση του Zertifikat B1 θα πληρώσετε 360 ευρώ λιγότερα από το Goethe και για την απόκτηση του Zertifikat B2 θα πληρώσετε 630 ευρώ λιγότερα από το Goethe ! Ακόμη και αν κάνετε ουσιαστικά ιδιαίτερο μάθημα !
Κάντε τη σύγκριση !
Ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα σπουδών , οι ίδιες ώρες , το ίδιο πεπειραμένοι και εξειδικευμένοι διδάσκοντες ( καποιοι εκ των οποίων έχουν διατελέσει Καθηγητές-Εξεταστές του Goethe Institut ) αλλά σαφώς λιγότερα άτομα και σαφώς πιο οικονομικά !
Το τέταρτο πρόγραμμα σπουδών των LernenDe απευθύνεται τόσο σε ενήλικες, σε φοιτητες όσο και σε μαθητές Γυμνασιου Λυκείου που δεν ενδιαφέρονται για εντατικά, ταχύρυθμα Γερμανικα αλλά θέλουν με κανονικούς ρυθμούς και χωρίς μελέτη να αποκτήσουν σε εύλογο χρόνο τα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία του Goethe Institut αλλά το κυριότερο να μιλάνε από το πρώτο μάθημα αποκλειστικά και μόνο Γερμανικά, κάτι που θα τους εξασφαλίσει σύντομα ευχέρεια προφορικού λόγου !

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μην διστάσετε να μας στειλετε email στο lernendegr@yahoo.gr . Η συνεργάτις απαντά συνήθως άμεσα, για αυτό τσεκάρετε τόσο το email σας όσο και τα spam σας !!!