Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Για να βρεθείς στο blog αυτό αναζητάς ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ μαθηματα Γερμανικων !

Ασφαλώς θα έχεις ρωτήσει αρκετά φροντιστήρια και ακόμη περισσότερους συναδέλφους σε πόσο χρόνο και με τι κόστος μπορεί κανείς από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσει το Β2 !

Πριν πάρεις την τελική σου απόφαση άκουσε και την δική μας πρόταση !!

Κατηγορηματικά σε βεβαιώνουμε ότι το πολύ σε ΕΚΑΤΟ πραγματικές ώρες μπορεί κανείς από ΑΡΧΑΡΙΟΣ να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ το Β2 του Goethe Institut αλλά κυρίως να έχει μάθει ΣΩΣΤΑ Γερμανικά !!

Το πρόγραμμα των 100 ωρών για την απόκτηση του Β2 μπορεί να διαρκέσει από τέσσερεις μήνες ( δυο τρίωρα την εβδομάδα ), έξι μήνες ( δύο δίωρα την εβδομάδα ), οκτώ μήνες ( ένα τρίωρο την εβδομάδα ) έως το ΠΟΛΥ δέκα μήνες.

Τα μαθήματα είναι ουσιαστικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ( κλειστό τμήμα 2 ατόμων ) σε ημέρες και ώρες που οι σπουδαστές καθορίζουν και αλλάζει - αν επιθυμούν - κάθε εβδομάδα ώστε να ανταποκρίνεται στις αναγκες τους.

Και αναφορικά με το κόστος !!

Αφού ασφαλώς έχετε κάνει έρευνα αγοράς θα έχετε διαπιστώσει ότι για την απόκτηση του Β1 σε οκτώ μήνες τα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ Φροντιστηρια Γερμανικών ζητούν από 1400 έως 2200 ευρώ στα πολυμελή τους τμήματα !! 

Εμείς σε λιγότερο διάστημα - τεσσάρων ή εξι μηνών - σας ΕΓΥΩΜΑΣΤΕ το Β2 με κόστος από 1500 έως το πολύ 2000 ευρώ για ουσιαστικά ιδιαίτερο μάθημα !!

Με στοιχεία σας αποδεικνύουμε ότι είμαστε μακράν οι γρηγορότεροι και οι φθηνότεροι.. 

Τώρα για το αν είμαστε και οι καλύτεροι αυτό δεν θα το πούμε εμείς...

Ισως το μαρτυρούν τα αποτελέσματα των σπουδαστών μας στις εξετάσεις...

Πάντως ο καλύτερος μας κριτής θα είσαι ΕΣΥ αν αποφασίσεις να μας εμπιστευτείς σε αυτό που κάνουμε με ΠΑΘΟΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στους μαθητές μας τα τελευταία 25 χρόνια !!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ας διαβάσεις τις παρακάτω παλαιότερες μας αναρτήσεις..

Αν έχεις κι άλλες ερωτήσεις κάλεσε μας στο 
                   6 9 9 8 8 5 3 9 9 6
 










Eppur si muove


Κι όμως γυρίζει.... όπως είπε ο Γαλιλαίος ... Κάτι παρόμοιο αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε κι εγώ καθημερινά στα τηλέφωνα ενδιαφερομένων σπουδαστών στην ερωτηση "Μα καλά... είναι δυνατον να πάρει κανείς το Β2 ΜΟΝΟ σε 100 ώρες ?"

Παρέθεσα ΕΠΩΝΥΜΑ μερικούς μόνο από τους πλέον πρόσφατους μαθητές μας που κατάφεραν ΑΚΟΜΗ και σε 80 ώρες από το ΜΗΔΕΝ να πάρουν το Β2 ( διαβάστε παρακάτω την περιπτωση της ιατρού Αμαλίας Παπανικολάου, ειδικευόμενης τώρα στην Κατερίνη ) !!

Και αν δείτε και τους βαθμούς τους στις εξετάσεις του Goethe Institut  - που πάντα με την άδεια τους δημοσιεύω  - θα διαπιστώσετε ότι τα έχουν μάθει και πάρα πολύ καλά !!!

Θα λέγατε ότι αυτό αποτελεί εξαίρεση μιας και επρόκειτο για νεαρή πτυχιούχο με χρόνο για μελέτη και καθαρό μυαλό . Κι όμως..

Στις 23 Ιουνίου 2012 ξεκίνησε - αρχάρια ούσα - τριαντα κάτι ετών χειρουργός μεγάλου Νοσοκομείου των Αθηνών ( για ευνόητους λόγους δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομα της )

Μαζί περάσαμε τους καύσωνες του καλοκαιριού... τα αποτελέσματα της όμως τον Σεπτέμβρη ( με λιγότερο από 3 μήνες φοίτησης ) στα sample tests του Goethe Institut μας αποζημιώνουν ! 

Σύντομα αποχωρεί από την μίζερη ελληνική πραγματικότητα για να εργαστεί μαζί με τον σύντροφο της στην Γερμανία έχοντας αφιερώσει ασφαλώς πάρα πολύ και σκληρή μελέτη αυτό το τρίμηνο στα Γερμανικά ( παρόλες τις εφημερίες της και τις υποχρεώσεις ) αλλά έχοντας ουσιαστικά πετύχει αυτό που άλλοι θα πετύχουν στον εξαπλάσιο ή επταπλάσιο χρόνο με υπερδεκαπλάσιες ώρες φοίτησης .

Θέλω να πώ μ αυτό ότι και οι 100 ώρες που αναφέρω είναι ΠΟΛΛΕΣ και ότι κάποιος μπορεί πολύ νωρίτερα να πετύχει το στόχο του ΑΡΚΕΙ να έχει πάθος, κίνητρο, αποφασιστικότητα, κέφι και να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ τους σωστούς Δασκάλους.

Ασφαλώς και δεν κομίζουμε γλαύκα ες Αθήνας..
Ασφαλώς και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι φιλόλογοι Γερμανικής και τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικής μπορούν να το πετύχουν.

Αρκεί εσείς να τους το ζητήσετε !!!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Τι κοινό έχουν.... ένας 26χρονος ειδικευόμενος Χειρουργικής στο Μünster , ένας 28χρονος λογιστής στο Praktiker, μία 37χρονη φαρμακοποιός-ιατρική επισκέπτρια, ένας 20χρονος φοιτητής Ιστορικου-Αρχαιολογικου, μια 24χρονη ειδικευόμενη Ψυχιατρικής στην Κατερίνη με έναν 44χρονο παθολόγο του ΙΚΑ ???
Και οι τέσσερεις μας εμπιστεύτηκαν τους τελευταίους μήνες καί όχι μόνο απέκτησαν σε χρονικό διάστημα το πολύ δέκα μήνες το πτυχίο Β2 του Goethe Institut και συνεχίζουν για C1 και C2, αλλά το πλέον σημαντικό μιλάνε άπταιστα Γερμανικά !
Και επειδή η δυσπιστία υπερπλεονάζει στις πονηρές μέρες μας - με δική τους προτροπή και συγκατάθεση - τα τηλέφωνα και τα email τους είναι στην διάθεση σας για να σας βεβαιώσουν οι ίδιοι ότι ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ αυτό που τα τελευταία 20 χρόνια υποσχόμαστε.
Αν έχετε λίγη υπομονή και διαβάσετε τις παλαιότερες αναρτήσεις μας θα διαβάσετε ΕΠΩΝΥΜΕΣ πρόσφατες καθημερινές ιστορίες σπουδαστών μας που σε χρονικό διάστημα ακόμη και πέντε μηνών απέκτησαν το Β2 και συνεχίζουν....
Ασφαλώς αυτό απαιτεί εκ μερους των σπουδαστών αποφασιστικότητα και συστηματική μελέτη !
Όπως απαιτεί κι από μέρους μας πέρα από γνώση, σύστημα κι εμπειρία ενθουσιασμό, πάθος κι αγάπη για αυτό που κάνουμε !! Ρωτήστε το Goethe Institut και ΟΛΑ τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών για το πόσο χρόνο και με τι κόστος σας εξασφαλίζουν το Β2... 
 
Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr  












Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Για όσους ΔΕΝ ενδιαφέρονται ΑΜΕΣΑ για κάποιο δίπλωμα αλλά επιθυμούν να μαθουν ΤΕΛΕΙΑ - ασφαλώς πολύ σύντομα, αλλά με ελάχιστη μελέτη  - να επικοινωνούν σε Γερμανόφωνο περιβάλλον έχουμε να προτείνουμε τον οκτάμηνο κύκλο σπουδών με 4 ώρες την εβδομάδα που με τρόπο ευχάριστο, μεθοδικό, επικοινωνιακό ( μιλάτε Γερμανικά από το πρώτο μάθημα ) σας προετοιμάζει να ανταποκριθείτε ΤΕΛΕΙΑ στην εργασιακή καθημερινότητα Γερμανόφωνων χωρών !
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε
                    6 9 9 8 8 5 3 9 9 6

ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ 100 ΩΡΕΣ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 TOY GOETHE INSTITUT


Επειδή εσείς μας το ζητήσατε....
Αρχή Οκτωβρίου 2012 θα ξεκινήσουν στους χώρους του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Κ.Κατωπόδη , δύο αυστηρά ολιγομελή τμήματα αρχαρίων ενηλίκων των πέντε ατόμων, διάρκειας τεσσάρων μηνών ( 16 διδακτικών εβδομάδων - 100 πραγματικών ωρών)  για τις εξετάσεις Zertifikat B2 Goethe Institut τον Ιανουάριο του 2013. 
Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι δύο τρίωρα την εβδομάδα ( Δευτερα - Πέμπτη ή Τρίτη - Παρασκευή ) διάρκειας 180 λεπτών. Τα μαθήματα ΔΕΝ θα διακοπούν κατα την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων (θα υπάρξει πιθανώς μετάθεση ημερών)
Το κόστος ΔΕΝ θα υπερβαίνει το αντίστοιχο των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων του Κέντρου και καταβάλλεται εφαπαξ με χρεωση της πιστωτικής σας καρτας και με δυνατότητα έξι άτοκων μηνιαίων δόσεων.
 Να ενημερώσουμε ότι τα συγκεκριμένα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες που μπορούν να αφιερωθούν για το τετράμηνο αυτό  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην εκμάθηση της γλώσσας, μιας και το να καλυφθούν τέσσερα επίπεδα Α1 -Α2 - Β1 και Β2 σε 100 ώρες και σε 4 μήνες να πάρει κανείς από το ΜΗΔΕΝ το πτυχίο Zertifikat B2 του Goethe Institut ασφαλώς και απαιτεί αποφασισμένους και ιδιαίτερα επιμελείς σπουδαστές.

Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr