Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Τα μαθήματα απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ενήλικες φοιτητές ή πτυχιούχους που κατοικούν στην Αθήνα και ενδιαφέρονται για ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ιδιαιτερα  (ή σε κλειστα ομοιογενη τμηματα των δύο σπουδαστών) ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων.

Σε σπουδαστές που πιστεύουν στις δυνατότητες τους, δεν είναι θιασώτες της νοοτροπίας της ήσσονος προσπάθειας, θέτουν στόχους και εργάζονται συστηματικά με πάθος για να τους πραγματοποιήσουν !

Ο μέσος χρόνος φοίτησης των σπουδαστών μας για την απόκτηση των πτυχίων του  GOETHE INSTITUT είναι ο μισός από τον αντίστοιχο των υπερεντατικών φροντιστηριακών τμημάτων του Κέντρου και δεν υπερβαίνει τους 3 μήνες για το Β1 και τους 6 μήνες για το Β2 με μόλις δύο δίωρα την εβδομάδα, ενώ το κόστος είναι κατα παρασάγκας πιο οικονομικό από τα αντιστοιχα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου !

Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις σπουδαστών που το έχουν πετύχει σε πολύ λιγότερο χρόνο. Ενδεικτικά αναφέρω την ιατρό Αμαλία Παπανικολάου που ξεκινώντας από το μηδέν  ουσιαστικά σε 5 μήνες με 80 ώρες μάθημα απέκτησε τον Ιούνιο του 2012 το Β2 του Goethe Institut. Και με κόστος για ιδιαίτερο μάθημα κατα πολύ λιγότερο από όσο θα έδινε για να πάρει όχι το Β2 αλλά το Β1 σε οκτώ μήνες σε πολυμελές τμήμα Γερμανικών Φροντιστηρίων του Κέντρου !!  

Όπως και τον Παναγιώτη Μουστόγιαννη που σε 15 μήνες ( Μάρτιος 2011 - Μάιος 2012 ) από το μηδέν απέκτησε το C1 με πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς χωρίς κάν τα δύο δίωρα και με πολύμηνη τμηματική διακοπή στην φοίτηση του.

Σε αντιθεση με τα φροντιστηριακά μαθήματα που ακολουθείτε τις ώρες και το προγραμμα του Φροντιστηρίου σε εμάς καθορίζετε εσείς τους στόχους και το χρονοδιάγραμμα σας και εμείς σας παρέχουμε ενα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας και ένα απόλυτα εύκαμπτο ωράριο φοίτησης.

Με μια 25ετη διδακτικη εμπειρία στην Τριτοβαθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τα οποία 18 έτη  αποκλειστικά στην ταχυρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι μαζί θα καταστήσουμε εφικτό όποιον στόχο και να έχετε θέσει αναφορικά με την εκμάθηση Γερμανικών.

Ειδικά για πτυχιουχους Ιατρικής και Ιατρους παρεχουμε περα από την ταχιστη δυνατη εκμάθηση της γλωσσας - οχι μονο για αποκτηση Approbation αλλά πρωτιστως ωστε ο υποψηφιος να ειναι λειτουργικά έτοιμος από αρχαριος σε χρονικο διαστημα 4 έως 6 μηνων να ενταχθει στην νοσοκομειακη καθημερινότητα - συνταξη Βιογραφικών σύμφωνα με τις απαιτησεις των Νοσοκομείων, Motivationsbrief και προετοιμασία για την προφορική συνέντευξη τόσο με τον Chefarzt όσο και με τις επιτροπές των Ιατρικών Συλλόγων ανάλογα με το κρατίδιο.

Για πτυχιούχους άλλων ειδικοτήτων σας προετοιμαζουμε περα από τις εξετασεις για τα πτυχία B1 B2 C1 και C2 του Goethe Institut και για τις εξετασεις Test DaF που απαιτούν τα Γερμανικά Πανεπιστημια για τα μεταπτυχιακά τους τμηματα.

Με ωραριο που εσεις καθοριζετε από πολυ νωρις το πρωι έως αργα το βραδυ, επτα ημερες την εβδομαδα ακόμα και Σαββατοκυριακα και με δυνατοτητα μαθηματων ολο τον Ιουλιο κι Αυγουστο 2012, μπορειτε να αξιοποιησετε το καλοκαιρι σας για να θεσετε στερεες βασεις και να μαθετε γρηγορα και σωστα Γερμανικά.
Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr  


Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΤΟ Β2???


Πριν οκτώ μήνες το ίδιο blog που διαβάζεις τώρα Εσύ, διάβασε και μία νεαρή απόφοιτος Ιατρικής που έψαχνε για εντατικά ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών. Είχε επισκεφτεί όλα τα κεντρικά Φροντιστήρια Γερμανικών και είχε πληροφορηθεί - όπως σίγουρα έχεις κάνει ή θα κάνεις κι Εσύ - για τα προγράμματα σπουδών τους.
Τελικά αποφάσισε να μας εμπιστευτεί και ξεκίνησε 8 Οκτωβρίου 2011 μαθήματα μαζί μας ακολουθώντας το εντατικό μας τμήμα με δύο δίωρα την εβδομάδα.
Σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 έδωσε εξετασεις για το Zertifikat B2 του Goethe Institut μολονότι εδώ και ενάμιση περίπου μήνα αναγκάστηκε να διακόψει λόγω διορισμού της για το πρώτο εξάμηνο ειδικότητας της στην Ψυχιατρική σε Νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος.
Αν μάλιστα υπολογίσουμε ότι έχασε 2 εβδομάδες τα Χριστούγεννα, 2 το Πάσχα, μία τις Απόκριες και άλλη μία όταν πήγε στο εξωτερικό και διέκοψε πριν τα τέλη Απριλίου βλέπουμε ότι σε ΠΕΝΤΕ μήνες ( 21 εβομάδες φοίτησης ) και σε 84 ώρες διδασκαλίας από το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ έφτασε και διαγωνίστηκε για το Β2 βρίσκοντας τα θέματα από εύκολα έως βατά, σε σχέση με όσα είχαμε κάνει και έχοντας όπως κι εγώ την βεβαιότητα ότι έχει πετύχει, και έχοντας δαπανήσει για ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ λιγότερο από ότι θα έδινε σε οποιοδήποτε Φροντιστήριο για να φτάσει σε οκτω μήνες το Β1 και με περισσότερες ώρες παρακολούθησης.
Ασφαλώς και η προετοιμασία της δεν ήταν ολοκληρωμένη όπως των άλλων σπουδαστών μας που προετοιμάζονται για το Β2 σε οκτώ ΤΟ ΠΟΛΥ μήνες.
Ωστόσο αναφέρουμε και την περίπτωση αυτή, όπως και τις αντίστοιχες άλλων μας σπουδαστών που ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ στις εξετάσεις του Ιανουαρίου 2012 ( και των οποίων ονοματεπώνυμα και βαθμολογίες θα διαβάσετε σε προηγούμενες αναρτήσεις ) για να μην σας μείνει η παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό που ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ και που για πολλούς φαίνεται απίστευτο ή δυσκατόρθωτο, δηλαδή να φτάσει κανείς από το ΜΗΔΕΝ στο Β2 το ΠΟΛΥ σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ με ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΙΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε εμάς είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. 
Στις 27 Ιουλίου οπότε και θα ανακοινωθούν από το Goethe Institut τα αποτελέσματα, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να ανακοινώσουμε - πάντα με την συναίνεση της - το ονοματεπώνυμο και τα αποτελέσματα μας όπως κάναμε και με τους άλλους μαθητές μας. 
Αναλυτικά η παρουσίαση της μεθόδου μας και τα πλεονέκτηματα της αναλύονται στις επόμενες αναρτήσεις που Σε προτρέπουμε να διαβάσεις.
Αν λοιπόν κι Εσύ επιθυμείς όχι απλά να αποκτήσεις το Β2 αλλά κυρίως να μάθεις τέλεια και προ πάντων να αγαπήσεις την πιο συναρπαστική ίσως Ευρωπαική  Γλώσσα, ρώτησε ΟΛΑ τα Φροντιστήρια που διδάσκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Γερμανικά και τελευταίους ρώτησε μας στο 6 9 9 8 8 5 3 9 9 6